12

кога

преди 5 години

Нали твърдяха, че украински военен самолет е свалил пътническият ?После нали пускаха инфото на някакъв митичен испански диспечер ?А *** от "Домбас" се бяха спимали с останките на самолета и всички бяха със знака на победата.

11

Активист на БКП

преди 5 години

Олооооо!Ало ,,Козяк,, ! В Украйна сме,в Украйна сме ...

10

ами сега!?

преди 5 години

Значи,видяхме какви ли не пируети,скокове,салтоморталета и др-номера за да бъдат изкарани виновни т-н сепаратисти,а още повече да бъдат виновни руснаците и по-специално Путин!Трябва без колебание да кажем,че западните медии изиграха изключително *** роля,гадостите им надминаха всякакъв предел.И сега ..шах..и мат!Много съм любопитен какво ще пишат,а какво ще кажат и т.н.западноевроп."лидери"!?Ако това се потвърди официално,ще трябва ООН да организира бомбардировка на Киев и съюзниците му!?

9

Анонимен

преди 5 години

това ще да е някъде 3689-тата руска версия ...............Излишно е другари, отдавна вече никой не Ви вярва !

8

Маитапчии

преди 5 години

Абе блядченца недни, що крихте толкова "важно" обстоятелство цели 4 години тогава, или така ви наредиха да кажете от Кремъл?

7

Анонимен

преди 5 години

Украйна и Киев сега се командват от една неофашистка хунта, която убива руски деца и бременни руски жени.Режимът на алкохолика-шоколадов бос-олигарх Петро Потрошенко и фашагите от "Десен сектор" в Киев скоро ще си платят за престъпленията.

6

Владо

преди 5 години

Руснаците нямат причини да го свалят този самолет...докато за украинците има-да обвинят Русия

5

Анонимен

преди 5 години

Руснаците говорят с доказателства , а не като Тереза Мей...........дъртата вещица, дето стана за смях и на кокошките.........хем грозна, хем глупава!!

4

Анонимен

преди 5 години

Мда, и баба ми разбра още навремето. Жалка държавичка, ама още се крепи с подаяния от САЩ и ЕС. Добре че започна да се разпада отвътре.

3

Анонимен

преди 5 години

Прави са руснаците...............а украинските фашисти в Киев са способни на всякакви гадости и престъпления!!!

2

Анонимен

преди 5 години

то целия свят го разбра това че украинците а не руснаците са свалили самолета,просто някой само трябва да признае не само да обвиняват наляво и на дясно този и онзи

1

анонимен

преди 5 години

жалки човечета от още по жалка държава се оправдават ...добре е че вече никой не им вярва.