7

Анонимен

преди 5 години

Аз пък съм изневерявал и ще продължавам. Като не получавам това, от което имам нужда у дома, ще го търся другаде. И не е за едно таковане. Чувството е прекрасно. Който мисли, че е само едно таковане да си седи пред компютъра. Аман от импотенти.

6

jek

преди 5 години

Изневерявал съм. След уроците, които получих мога да кажа: Никога повече! За едно таковане да си оцапаш душата. Не, благодаря.

5

Стойка саксофона

преди 5 години

Когато остане до късно в офиса за да довърши някоя важна за фирмата работа го изчаквате още на вратата!Още от вратата му сваляте гащите и му вруътвате най -якия свирчок на света!След като се изпразни *** ви гледате какво ще глътнете...ако има много за гълтане -верен е! Ако нищо не глътнете значи някоя преди вас го е глътнала и направо го прегризвате!!!

4

Анонимен

преди 5 години

По погледа ще го познаете...

3

Анонимен

преди 5 години

като се харесват да се взимат.

2

Анонимен

преди 5 години

Дано да ви приседне на хемус пиенето не на магистралата на ресторанта те си знаят кои са приятен банкет заедно с шефа им утре ще опънат дрегера

1

Ами това?

преди 5 години

Голямата маса двойки са такива, защото трябва или защото хората ги е страх да не останат сами. Много овчо и примитивно мисленв е, че трябва да завършим училище, да си намерим работа и да се оженим и да имаме деца разбираш ли защото това бил живота. И така се стига до нещастен живот и изневярата си върви към него. Истински щастливкте двойки не си изневеряват и създават семейство с любов, а не защото така трябва.