17

Анонимен

преди 5 години

15 Аз така дава имотите си, заедно с описание от вещо лице.

16

Анонимен

преди 5 години

Не, ще живеем в него, защото така ни се полага. А това на снимката е луксозни, колко 15 годишно БМВ компактен с газова бутилка и врати с различни цветове.

15

эя

преди 5 години

защо не ги дават под наем.защото в БГ няма защита на собствеността,я вземи 4 депозита в евро от по 500евро и тримесечно предизвестиеда видим ще бягат ли с неплатени сметки и *** и счупени мебели.така както е в Германия чакаш да ти върнат депозита 6 месеца .за да не озлезе скрит дефякт от наемателя

14

Динко

преди 5 години

Да и аз това се опитвам да ви кажа!Българският пазар на имоти,не следва някаква пазарна логика на икономически и финансов растеж!Купуват два типа хора-или богати,които имат доста пари или мишоци,които и идея си нямат как ще си издължат на банките!Но заключението е че се купува без мисъл и яснота!

13

Анонимен

преди 5 години

До Динко Твоите приятели за тези пари е можело да си купят двустаен в Младост, но като не могат да си позволят живот в София, ще си седят в Мадрид. Но не е луд който яде баницата.

12

Динко

преди 5 години

Значи "каквото сам си направиш,никой друг не може да ти направи" както се казва!Имам наблюдения в 3 по-малки града в България,всеки читав имот след като го обявят,след 2 седмици е продаден!Хората се пукат да копуват с кредити и то е нормално цените да следват пазарната логика!Сами си вдигаме цените,не търсете световни конспирации!Мои приятели си купиха миналата година в Мадрид тристаен апартамент за 110 000 евро!

11

Кръстьо Костов

преди 5 години

До ДинкоТочно това е криза на пазара. Цените се понижават, купувачи няма (имат имоти, не искат да дават под наем), продавачи няма(нямат излишни жилища, не искат да продават на ниски цени) ... и пазар НЯМА. Е, все някога може и да се отпуши, но само под влияние на външни фактори, защото вътрешните работят за СПАД.

10

Динко

преди 5 години

Забравете това тъпо клише "Балон"!Аз следя пазарът на недвижими имоти доста отблизо и наистина очаквам да има скоро спад,може би след 6 месеца,но той няма да е голям,най-много 5-7 %.Причините са много и комплексни!Да хората намаляват в БГ и т.н.,но хубавите имоти на хубавите локации,винаги държат цени!Първи падат цените в крайните квартали и последни там се възстановяват!И още нещо,вие може да се чудите как да изплатите и едно жилище,но аз познавам хора с по 10 апартамента!

9

Анонимен

преди 5 години

Всички българи това се питаме по цял ден - какво да правим с луксозните си имоти.

8

бай-Митьо

преди 5 години

Брокера ли,консултанта ли,независимо как ще го наречете. Той ще Ви посъветва това от което да прибере по голям кяр,пък после Вие го дуфайте.

7

Мнение

преди 5 години

Рекламата на агенцията и нейният служител е доста повече от "съветите", които той дава. А те се знаят от всеки начинаещ брокер... не знам кое е по-евтино: да си платиш за статия или стандартна реклама?

6

Анонимен

преди 5 години

Аз си продадох жилището и си купих ново без брокери и посредници и без мошеничества!

5

циник

преди 5 години

Мокрите сънища на брокера, луксозен имот 150 квадрата, цена 200 хиляди евро, 3 % от продавача+3 % от купувача= 6 % от имота или 12 000 евро комисионна... ехх. мокри сънища, а жена му го ръга в ребрата и му казва : да беше си намерил свястна работа, че децата няма какво да ядат...

4

Анонимен

преди 5 години

Луксозен имот ,означава мин.85 кв.м. с гараж самостоятелен 30 кв.м в затворен комплекс с поддръжка и охрана,затова давам пари ,за друго-не!

3

Анонимен

преди 5 години

"..интересът към покупки на луксозни имоти е повишен" ... "същевременно предложените оферти не мотивират купувачите към пристъпване към сделка", то интерес винаги има, аз колко търси и питах последните две години и накрая се отказах, то бива бива надуване, но де да нямам представа в каква държава живея.

2

Анонимен

преди 5 години

Не се продават, а? Няма комисионни, а? Дали не изгърмя балона, а? Досега убеждавахте купувачите, че е момента да купуват и надухте цените на макс с помощта на банките и баламите свършиха. А продавачите пък не искат да продават, защото сте им задали едни цени и никой не иска да продаде панлката на баба си в Люлин втора част за по малко от 1100 евро на квадрат, нали е луксозен, с ПВЦ дограма в хола. От тук и за прадажба и за наем само надолу цените, иначе брокерската професия ще изчезне напълно.

1

Кръстьо Костов

преди 5 години

Първо - да го купим. А това значи - да паднат текущите цени на имотите и да се синхронизират с пазарните перспективи пред България - застаряващо население, лошо управление, изпростяващо население.