41

Анонимен

преди 5 години

Що за глупости дърдори тази директорка ? Щом родителите имат право да записват децата си в училища по свой избор то е нормално, че децата ще бъдат сегрегирани. Никой не иска детето му да учи с този етнос, ако имате познати учители, те ще ви кажат защо. Ако някой иска да си записва детето в такова училище - прав му път. Защо трябва всички останали да страдат, че да имаме тиквен медал колко сме толеранти, а дацата ни да са грабени и бити от тумба *** ? Хайде сиктир !

40

Анонимен

преди 5 години

Спрях на "дОЙЧЕ ВЕЛЕ" пише...начи пропагандаааа...

39

Анонимен

преди 5 години

NE SME VSICHKI BYLGARI CUKEVA KAKVOTO I DA IM OBQSNQVASCH NIKOGA NQMA DA SA BYLGARI SORI

38

Анонимен

преди 5 години

Работила съм в такова училище.Унижение,страх,побоища. На това са подложени преподавателите в ромските училища ...

37

неприятен факт

преди 5 години

Просто нещата не могат да станат насила. По време на изврътения преход когато българския народ се бореше за оцеляване, комунистите полагаха фалшива но високоразгласена "грижа" за ромските деца с което целяха единствено сегрегация по волята на техните господари от Москва. Това озвери борещите се за оцеляване български граждани и в резултат огромно мнозинство от българите махнаха с ръка и напуснаха родината.Социализмът е зло с което трябва да се справим и тогава можем да очакваме да възродим Бълг

36

Galipoly1915.....

преди 5 години

...ROMI...TCIGANI..***. ..NOT WELCOME...

35

Анонимен

преди 5 години

До ЦРНИЯ ГРЪК ДОКАТО НАС, БЪЛГАРИТЕ НИ ЦЕНЗУРИРАТ, НА ТАКИВА КАТО ТЕБ ИМ ОСТАВЯТ ПРОСТОТИИТЕ!

34

Анонимен

преди 5 години

Защо не искат индобългари в българските училища - много просто, на немалко места тези индобългари крадат. Немалко деца и учители са пропищяли от тях.

33

Lan

преди 5 години

Какво значи "сегрегирано" училище - никой НИКОГО не кара да запише детето си в точно определено училище. Българи са построили училището, българи са учителите, българи го издържат чрез данъците си, българи са написали учебниците и НЕ защото не искаме от боята, а защото НЯМА. Ето този учител, като бяла лястовица...*** ходят от поне 50 години задължително на училище и какво - само ЕДИН учител сред тях. Я да има едно 200 учители от ромите на година, дали ще има предразсъдъци!?

32

пфу

преди 5 години

Много ясно че трябва сегрегация. Какво постигна комунизма като прегърна ромите и турците ? Като даде специални места за млацинства в елитни университети ? Едно голямо нищо и повече ***.

31

Анонимен

преди 5 години

До Предразсъдъци? - Защото този свят е даден на дявола йехова и той си го стопанисва както си иска.

30

муспи

преди 5 години

До CAMBODIA POWER - Ти, хазаро-азербайджано-тюрка говориш за славянски монголи?! Такива няма, както и няма по нисшо от ***!

29

Анонимен

преди 5 години

България е за българи, а не за роми, Афганистанци и т. Н. Имаме си корени и история и не трябва да ги затриваме. Трудно е да се интегрира нещо което не подлежи и не иска да се интегрира. А и така се размива е.

28

На Куково лято

преди 5 години

Всички ще заживеем заедно тогава, когато питеците се очовечат.Но те не щат!

27

няма начин

преди 5 години

До Предразсъдъци?няма начин да не сме пак първи-ние сме отличнищите на Европата. Урааааааааааааааа

26

House M.D.

преди 5 години

Калкулаторке, отношението към алкохолите не е резултат от предразсъдъци, а от факти. И е съвсем нормално да има алкохолни училища.

25

СС

преди 5 години

ГЕРБ развъжда ромове /гласоподаватели/и затрива българите!!!Ромовете имат права,българите задължения!!!

24

Анонимен

преди 5 години

За едно нещо да е прав Валери Симеонов и те да го осъдят човека.

23

Предразсъдъци?

преди 5 години

Какво значи предразсъдъци към ромеите? Ами някои просто имат непоносимост към тях, така както имат непоносимост към ***, змиите, паяците и т.н. Може ли да накарате някой да обича *** със закон или защото Тръмп ги обича? Защо трябва да приемам и търпя нравите им, обичаите, миризмите, поведението им и какво ли още не!И защо други хора трябва да са длъжни да ги търпят?

22

lol

преди 5 години

gerb = ц и ганска партия.