16

Мен

преди 5 години

Разхода при мен е между 5-6 на 100 само градско в софия 150 коня 2.0 двигател 4drive.

15

Мен

преди 5 години

До АзДобре де нямаш ли старт стоп система? Моята гаси като спра и реално задръстването не влияе толкова, само тръгването вдига разхода. А дори и да седя с пуснат двигател ми дава 1.1л на час. Това дизел 2.0 сеат.

14

Анонимен

преди 5 години

Абе нали знаете как се мери разходът- слага се колата (базов модел) на стенда на валците, качва се нарочен пилот и почва теста със симулиране на тръгване, ускоряване,спиране, движение "градско",извънградско, магистрала. И това за има няма 20 мин, с тръба на ауспуха за измерване на количеството изходящи газове и по това ичисляване на разхода. Никой няма да тръгне с колата по улиците и пътищата да гледа с колко литра ти е паднал резервоарът или какво показва бордкомпютърът.

13

Аз

преди 5 години

До Стига с..Като нов собственик на Рено Каджар (горе-долу 1:1 с Кашкая), с 1.5 ДЦИ мога да ти кажа реалните разходи: градско - 7.3/100, извънградско 4.9/100... тези 3.8 може да ги прави по надолнището на Цариградско :)

12

Анонимен

преди 5 години

Автомобил с абсурдно име, кръстен на никому неизвестно иранско племе овчари. Проектиран в Англия, произвеждан в Китай и Русия, с френски двигател и емблема на японска фирма.

11

Стига с..

преди 5 години

тези фалшиви числа за разход на 100км. Това го знаем всички. За града трябва да се дава разход/час в задръстванията. Днес карах 15км за близо 1 час, поради разкопаването на всички главни улици/ за Варна говоря/. В София е постоянно така. Какви 3,8л, какви 5 лв. Аз вече не знам колко гори и дизелът ми, дето извънградско е с 5-6л/100км разход. Май са прави- за градовете дето се мъчат да правят е-мобили

10

Анонимен

преди 5 години

Страшотия!

9

Анонимен

преди 5 години

Същият мотор /пипнат/карам в Микра/.Горе долу е добре,ама за Кашата с неговите кила и челно...е съмнително по скоро смешно.

8

Анонимен

преди 5 години

майтап ,115 к.с ,лъжат и в разхода на гориво,купете си ауди Q5 или Туарег,другото е смешка

7

Анонимен

преди 5 години

Напомпан до 115 коня,..!!!,.... ле ле, избиха рибата!

6

Ха-ха

преди 5 години

До ФаскинПо-скоро за пенсионери,да не му дават много зор.Тогава става.

5

А бе

преди 5 години

Това чудо ще може ли да дойде в България на собствен ход или задължително ще му трябва автовоз(когато след 10+години стане "нов внос")?????Малък двигател,голяма мощност+тежко купе="дълъг" живот.

4

Фаскин

преди 5 години

Този двигател е от Рено Клио, Меган, много икономичен и тих, но е за спокойни хора, да карат нормално. Рено Каптур също има с такъв, върви нормално до към 150-160 км.

3

Анонимен

преди 5 години

Страхотен кенeф, мерси.

2

дфжджфд

преди 5 години

Бая са го напомпали няма що, аз реших че са 50 коня отгоре, така е напомпан че няма да се усети разликата

1

Мен

преди 5 години

115 кончета дори и за такъв СУВ са малко, освен ако не е само с предно, но пък сув с предно за какво ти е, като едно комби е почти двойно по-евтино. Моя е със 150 и пак е на кантар...