26

булка или космонавт

преди 5 години

То детето може да иска да стане космонавт,ама е на 13 и скоро ще искат да го женят по ромейски обичай. Ще го закарат на пазар за булки и не знам как държавата ще го ,,спаси"?

25

Анонимен

преди 5 години

Днес по всички телевизии дават първи учебен ден изпълнен с такива "вдъхновяващи истории от гетото, с каква цел? Искате да ни убедите, че й те са хора ли? Момичето може да е постигнало нещо, но е едно на милион, огледайте се навън нейните връснички крадат ,раждат и убиват децата си в селския нужник, неграмотни, миризливи, гнусни. Една птичка пролет не прави!!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Това дете е изключение, грешка в системата.

23

.

преди 5 години

Дано има повече като това дете!

22

Анонимен

преди 5 години

До ТаркалевДругите малки ромчета не ходят на училище още по-малко четат вестници или гледат талавизия. Така чи плюнките ти са хвърлени на вятъра. Гетата трябва да се разрушат и тогава ще има бъдеще и за другите ромове.

21

Таркалев

преди 5 години

Драги Господа и Госпожи, Патреоти, Патреотки и малки патрончета.Моля Ви, за сериозно внимание да не се задавите в злобните си слюнки... по адрес на малко дете постигнало нещо немислимо за гетото, от което идва. Разбира се, че трябва да се окуражава и хвали, за да може и други малки ромчета да си помислят, че става и с учене, с труд и добро, не е нужно да се ровиш в кофите и помията цял живот. Аре са, си псувайте по други статийки.

20

Мистър Х

преди 5 години

Хайде стига....спечелила някакъв конкурс с рисунка първи клас-тип и двете ръце са ми леви.И братовчетка ми спечели този конкурс преди 2 години,но за нея не писахте защото не от етноса...А да и тая NASA в турция е сеедно да се качиш качиш в фиат и да си мислиш че караш ферари....Нищо общо

19

Анонимен

преди 5 години

Нема туй-онуй. Един в Кеймбриджа , друг в Насата(нищо че е детски лагер, а не космически център ама ше си траем) ... бе кадри иаме... чудно що реват за виетнамци работодателите. Ей ги ! Те са !

18

mdaaa..

преди 5 години

нещо не разбрах каква е връзката с НАСА ?? fake news !

17

Анонимен

преди 5 години

ако не беше от Факултета, предполагам нямаше да си направите да пишете за нея

16

Веско

преди 5 години

Не мисля, че има злоба в заядливите коментари. Просто малко повече реализъм. Щом им е "трудно" да ходят на училище, значи трябва насила! Всичко останало: мечти амбиции и т.н. са си ала-бала.

15

Цецо

преди 5 години

Браво на момичето! Дай Боже повече деца от този етнос да тръгнат по пътя й...

14

Анонимен

преди 5 години

На кривогледия бай *** всичко му е криво защото гледа огледалото и вижда себе си.

13

annybody

преди 5 години

От 800 хил. се интегрирали проф. Чирков и Симона - браво! Дано се роди и трети (през следващите 20 години, де).

12

Лора

преди 5 години

Децата са деца, без значение от цвят, раса, етническа и религиозна принадлежност. Трябва да се гордеем винаги с постиженията им, зщото те са бъдещите възрастни, тези, които ще взимат решенията, когато ние сме стари. те са такива, каквотпо ние сме ги направили. Браво на Симона, че има мечти и се бори да ги постигне. Да е жива и здрава и винаги да успява.

11

Анонимен

преди 5 години

Турция и НАСА ахахахаха

10

Активист на БКП

преди 5 години

Е само толкова ли се постигна от 5 000 000 000$ наляти в Десетилетието на ромското включване?!!!

9

нда...

преди 5 години

ревем, че не се интегрират, а някое, като изплува, пак не го харесваме... тия, които искт да се измъкнат от Гетото, не се забъркват в кражби и криминлни деяния...мое си наблюдение

8

истина

преди 5 години

Истината е , че ако не беше от етноса нямаше да пишат за него. Защо днес.бг защоооо?

7

Анонимен

преди 5 години

Пак преувеличени заглавия за да генерирате коментари. Това, че детето е отишло на космически лагер ( и то в Турция)нито го прави астронавт, нито бъдещ служител на НАСА. Прави го просто дете отишло някъде и видяло нещо. Къде е новината? В това че е от етноса ли?