102

Анонимен

преди 5 години

Прикриватурата пак изпълнява някакви поръчки,миже да те лажем.

101

Анонимен

преди 5 години

СПОКО! ЦАЦАРОВ ЩЕ СТАНЕ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ И ТЕАТЪРЪТ ЩЕ СВЪРШИ. ЩЕ ИМ ВЪРНАТ И МИЛИОНИТЕ И ЩЕ ИМ СЕ ИЗВИНЯТ.И КОМПЕНСАЦИЯТА, КОЯТО ЩЕ ИМ ПРИСЪДЯТ В СТРАСБУРГ ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА.

100

EVROPOL

преди 5 години

Пълен Театър на ГЕРБ и Патриоти , Милионерите на Прехода никой не ги бута , бутат само некви неизвестни Милионери

99

BG

преди 5 години

Подкрепям П.Петров - отпуснатите пари от БКП-то в никакъв случай не можеш да си и помислиш, че са твои. Тези "бизнесмени" са били вече опечни за тази позкана акция. Целта е друга - да се покаже на някаой друг самозбравил се, но още действащ "бизнесмен" , че всичко е възможно и фрази от типа "мен никой неможе да ме пипне" тук са невалидни.Те така изтрепаха една камара самозбравили се борци през 90-те.Такам, че целувай рък и - покорство иначе ...

98

Ха ха ха ха

преди 5 години

Много шум за абсолютно нищо или поредния абсурдистански фарс....както винаги максимално нагъл и циничен.

97

П.Петров

преди 5 години

Нарича се рекет! Поради политическата зависимост на съдебна система, прокурори, съдии следователи, полицаи, данъчни, изпълняват политически поръчки за рекет.Другият вариант за тълкуване е ,че тече обратно изземване на отпуснатите по линия на партията майка БКП капитали и собственост, а някой нарочени за бизнесмени агенти на ДС не желаят да върнат поверената им собственост доброволно.

96

Анонимен

преди 5 години

забелязал съм, че в тая държава най-големите престъпници са пушещите тре.ва, така че не е случайно, че арестите са пълни с тинейджъри... голяма работа вършат всички иначе

95

Анонимен

преди 5 години

прокуратурата симулира дейност, също като мвр и кат... единатвените потърпевши ще са обикновените граждани, както и до сега, осъдени няма да има, в затвора няма да има... кого се опитват да заблудят?...

94

Анонимен

преди 5 години

Тук става въпрос за схеми за източване на ДДС и акциз, те ми говорят за обществени поръчки - събрали се кварталните клюкарки да обсъдят международното положение. Общи приказки, пълна липса на експертиза и анализ - типични псевдожурналисти.

93

Константин

преди 5 години

Просто и прокуратурата и правоохранителните органи искат парче от пая. И няма да има осъдени, какво стана с митьо очите и онези съветници от дпс и бсп? А какво стана и с московски и ангел попов?

92

мухоБойко

преди 5 години

Не е случайно, просто закъсняха с доставките на суджуци

91

Анонимен

преди 5 години

Елементарна задача,че що пара пада от дюшек и се накътава в други дюшеци,че още остава в денгове за кътка.

90

Тинев

преди 5 години

Теории много, но истината е, че излезе на яве истинското лице на "българският бизнес ".Мошеници и измамници и то не какви да е, а от " сой ", както казва народа.И като чуя: бизнеса искал туй, бизнеса искал онуй .....почвам да споменавам роднини, та чак до девето коляно.България стана синоним за държава, с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО силна корупция, бедност, нищетата. Най-лошото е, че нацията ни е неграмотна, без морал.Но така е, простака лесно се манипулира!Образования много пита!

89

Анонимен

преди 5 години

ФАБРИКА В СКЛАДЧЕ- НА ЧАС ТИРЧЕ И ВЪТЕР ПЪЛНО С РАБОТНИЦИ КАТО РОБИ, НЕ ИЗЛИЗАТ НА ВЪН- А ПОРТИЕРА СЧЕТОВОДИТЕЛ, А БАЧКАДЖИИТЕ РОБИ- ДАЛИ СА ИМ ПЛАТИЛИ ЗАПЛАТАТА, КОЙ ДА ТИ КАЖЕ, НО СОБСТВЕНИКА НИКОГА НЕ ВЛИЗАЛ ВЪТРЕ, НЕ Е ВИЖДАЛ И ЧУВАЛ КАКВО СТАВА ВЪТРЕ, ОБАЧЕ ПРИБИРАЛ 6000 ЛВ НАЕМ ОТ ПОРТИЕРА СЧЕТОВОДИТЕЛ- ОЛИГАРХИЯТА ОБРАЛА НАРОДА СИ КУПИ ПРОТЕСТИРАЩИ.

88

Анонимен

преди 5 години

Нека ви го кажа така, ако откраднеш по 1 долар от всеки американец ще имаш 300млн. Ако отраднеш по един лев от всеки българин ще имаш 4млн. Докато цената на едно Бентли в България и САЩ е една и съща, затова ни тричат по-здраво. Извода е... ддз правете деца?

87

бай х

преди 5 години

Чрез обществени поръчки се краде държавата.... това е във всички сфери , дори и във МВР , и всички се правят на слепи / срещу някаква сума /

86

Анонимен

преди 5 години

Защо прокуратурата погна "големите риби"? - Това не е въпос!ЗАЩО НЕ ПИПА "КИТОВЕТЕ"? - Това е въпрос!!!

85

Анонимен

преди 5 години

Ква прокуратура,къв съд? Нсички на ключови /шефски/ места са назначени/уж избрани/ от ББ и ЦЦ. Ако имахме една прокурорка като Моника Маковей партия ГЕРБ нямаше да съществува вече.Шефовете щяха да са осъдени.

84

Цирк

преди 5 години

Цирк, постановка Лебедово Езеро, постановка за затваряне на очите на простолюдието докато тихо и подмълвно продължават да се вдигат палати краи морето и да се краде като за последно.Цирка е пълен, билета е безплатен, зрителите са простолюдието и бабите дето още мяткат пари през терасите.

83

ДС

преди 5 години

ЗОП (закона за обществени поръчки) е легален начин за кражба на държавата.