19

Анонимен

преди 5 години

Странно, никой ли ингилизин не чете нашите коментарии за да види, че СТАНАХА ЗА ПОДИГРАВКА!!!!! Нема ли някой да ги "светне", че СТАНАХА ЖАЛКИ!!! Я да си изпратят ХЕИ-то в тия техни италиански, китайски, индийски, марокански и т.н....ресторанти!!! А то ще си изпотровят населението! Айде, местното население, то само си е виновно (като си избира такива "управници"), ама бежанците какво са им виновни.....идват на готово, за субсидийки и свободен (!!!!) живот....а тия им поднасят......."новичок"!!!!

18

Българина

преди 5 години

В солсбъри дилърите продават нова трева. Искате да се почувствате като двоен или троен агент? Ето ви малко тревица новичок. След 5 мин няма да знаете от кое разузнаване сте.... Но е сигурно е че ще оцелеете, безобидна е..., с нея само плашат децата.

17

Българина

преди 5 години

Мисля че англичаните привикнаха към новичока, и станаха резистентни като към грипа, изкарват го на крак. Даже вече тестовете им не го ловят, слаб идва..... Да ви е а лъжците кралски империалистически

16

Алексей

преди 5 години

Тия пък се посраха с тоя Новичок

15

Анонимен

преди 5 години

Тука има, тука няма. Май и при другите случаи не беше точно новичок. Странно защо при наличието на лаборатория там изпращат уж взетите проби чак в Швейцария за анализ. Там обаче швейцарците установяват, че двама руски агенти се опитали да влязат и да се докопат до пробите. Тях пък швейцарските служби ги залавят в Холандия и ги екстрадират?! To be continued...

14

Българка

преди 5 години

Тяхното ХЕИ да вземе да провери подробно ресторанта-храна,дезинфектанти,собственика.

13

Анонимен

преди 5 години

Той тоя "Новичок" не станаха ли поне 25 години от както е публикувана информация за него? И сега какво? Няма кой да изкара нещо по-добро от него ли? То май всеки химик вече ще се пробва. Ще стане популярен израза: "Ланския сякаш беше по-добър!".

12

Анонимен

преди 5 години

Мили Боже...........тия не-нор-мални ингилизи, за да навредят на Русия ще си изпотровят половин остров!!!!!!! Абе, тия какво пушат там? Че и полицията ли им се дру-са?

11

SJ

преди 5 години

Ужас! Някой е пръднал в Англия и за това не е виновна Русия ?!?

10

Анонимен

преди 5 години

До АбеДо Солсбъри е Стоунхендж така че града си го знаят много добре. Затова и там се разхождат много туристи. Е...от време на време ги обявяват за отровители ама какво да се прави ся...

9

Абе

преди 5 години

Това всичко го прави кмета и падрето на Солсбъри!! Кой им знаеше преди града!! Ето от март насам техният град е по споменаван от Лондон!! Направо им завиждат другите кметове!! Солзб стана място за екстремен туризъм ще пуснат парфюми новичок; сапуни..,и бизнеса нагоре!! Подозирам че и други ще се усетят! Ще има нов препарат я старичок я тъ пиЧок!! Всичко около пи чоците се върти

8

Дмтр

преди 5 години

Английски клоуни ...

7

Анонимен

преди 5 години

Тия параноясаха съвсем... всеки с разстройство бяга да го изследват за "Новичок"...

6

Анонимен

преди 5 години

Може да няма "новичок" обаче пък има руски гражданин обаче по "собствени източници".

5

Друг

преди 5 години

Оттук нататък новичок ще е виновен за всичко!! И че Тереза Мей няма цикъл,за стомашни разстройства,ако на някой не му става. Ингилизите си намериха оправдание!!

4

Ели

преди 5 години

Да проверете храната, и двата случая са Италиански ресторанти.Да проверят яли ли са някакви местни продукти, да не се окаже, че кравички са пасяли в близост до Портън Даун, или пици.Да не се окаже, в Еймсбъри са си поръчвали храна от италиански ресторанти.Това няма да е последният случай, да прекъснат дейността на тези ресторанти и да закриват Портън Даун!

3

Анонимен

преди 5 години

По пътищата към Солсбъри да се сложат знаци, че посещението на града от руски граждани е вредно за тяхното здраве.

2

съвет

преди 5 години

Новичок не е замесен в "медицинския инцидент" в Солсбъри Мълчи , не думай ! Русия ТРЯБВА да е виновна ! Иначе какво ще правят троловете-пропагандатори ?

1

Анонимен

преди 5 години

Е как така не е "Новичок", не може да бъде, трябваше да е замесен.