16

бях

преди 5 години

ходихме на есккурзия в Португалия при една от обиколките трябваше да позваме обществена тоалетна заедно с нашата група имаше и деца месни учителката млада 30 годишна застана на вратата и разкопча и закопча панталоните на всички деца тя влезе последна в тоалетната после ги заведе на сенчица седнаха децата на земята там е чисто извадиха сандвичите и се нахраниха. Коя българска учителка сте видели да се грижи за децата по тоя начин Нашите учителки ги е гнус от децата.

15

Кой

преди 5 години

Хвърля букетите,бе другари?Връщаме ги,и делкаме на половина!Бизнесът си е бизнес!Ден година храни!

14

Ханибал

преди 5 години

Какво пък толкова? Със всичко е така. Всеки вдига цените когато може. В Англия например когато децата са ваканция самолетните компании вдигат цените не 50% или 100% , а от 200% нагоре. И правителството казва само ,че това е пазарна икономика и скока в цените не нарушава закона. Така че, стига само гледахте в чуждата паница. Като не ви изнася не купувайте цветя.

13

Аз

преди 5 години

А касови бележки дават ли?

12

Анонимен

преди 5 години

До Българин 3Кви българе сте бе ? За българина тръгването на детето на училище е радост и щастие и е редно да е съпроводено празнично събитието.

11

Анонимен

преди 5 години

НАП да се мотивират малко и да направят една проверка за касови бележки и т.н.

10

Българин 3

преди 5 години

До Българин 2 Колега, абсолютно точно написано! Ние сме във Валенсия, в частно училище. Няма цветя, няма простотии, бутане, безмислени речи и загуба на време за деца и родители. Тази пародия, която е в България, никога не съм я харесвал. На първата учебна година - никога не съм подарявал цветя. Смятам, че е по-правилно да демонстрираш уважение към учителя по друг начин.

9

учител

преди 5 години

Първият учебен ден е празник и всяка година срещата с красивите и усмихнати деца /с цветя или без цветя/ ме убеждава в това.

8

Анонимен

преди 5 години

*** все иска нещо да му подариш да му бутнеш и прочие, как ще се отървем от корупцията.

7

Анонимен

преди 5 години

Милионите като ги разделиш на цветарите какво се получава ? То и народонаселението общо има милиарди но поотделно няма нищо.

6

Българин 2

преди 5 години

Детето ми вече е 2 ри клас в Испания, гр. Бургос, Кастилия и Леон. И за първи клас и за втори клас като ходихме за първия звънец, родителите си заведохме децата до вратите на упилището в 9.00,вратите се отвориха и се появиха усмихнати учители, до един с униформи, всеки учител си взе децата и учебния ден започна. Всичко беше за 10 мин, без фандари, без напрежение и стрес, без помпозност, цветя, подаръци и всякакви циркове като в България. Така е на запад.

5

Анонимен

преди 5 години

Този феминистки обичай трябва да се забрани, природатата трябва да се пази. И на детето не трябва да се внушава че жените са с предимдтво защото децата вече искат да са жени всичките и ходят по гей-паради. В у-щата децата трябва да се посрещат от военните и да искат да станат войници.

4

Дарение ама......

преди 5 години

Верно е,повечето букети ще се изхвърлят,ама такъв е адета.

3

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

До:Българи -децата в т.н. неравностойно положение си имат родители ,които вместо да пият бира и по цял ден да играят карти,да положат усилия за доброто на децата си!!!

2

Анонимен

преди 5 години

До БългаринМного точно, вместо дъртите даскалици да ги хвърлят после китките!

1

Българин

преди 5 години

По добре си дарете левчетата отделени за цветя, за деца в неравностойно положение !