149

Анонимен

преди 5 години

Идат идат Треперете русофили ***....ша ривети

148

П.Петров

преди 5 години

Използването на "етикети" е показателно, че става дума за манипулация.Нещата за възрастните не са "черно бели" и във всяко нещо има "нюанс", причина и следствие.За да е устойчиво обществото е необходима някаква степен на хомогенност в ценностната система. Ако липсва хомогенност, неминуемо назрява конфликт!"Мултикултурализмът" се очертава като похват за прилагане на изпитания имперски метод "Разделяй и владей"! Така е!

147

Анонимен

преди 5 години

Германците са велик народ, дал на света много философи, учени , музиканти и т.н.Идва края на политиката на Меркел.................германците се пробуждат от тежък сън!!!

146

Анонимен

преди 5 години

Няма драма и никой не иска да очерня немците, но и те трябва да спрат с уроците дето щедро раздават и сочат с пръст източните европейци.

145

Анонимен

преди 5 години

До 136 и 113Така е............... шиитският ислям е по-близък до православието от католицизма.............католиците са много долни и гадно племе, както и сунитите!!!

144

българка

преди 5 години

Миналия месец бях на гости на приятели в Берлин. Аз съм против ислямизацията на Европа. Един от българите защити лудата Меркел и ме нарече фашистка. Фашистите са убивали хора и са горили книги. Аз НЕ съм фашистка и не искам да убивам никого. СМЯТАМ,ЧЕ ЕВРОПА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИСЛЯМИЗИРАНА И НА ТЕЗИ ХОРА МЯСТОТО ИМ НЕ Е ТУК ! Не искам да ги храня и издържам, а те да убиват и изнасилват нас и децата ни! Толкова е просто и ясно ! Ние искаме да защитим земите си и децата си !

143

АзГ

преди 5 години

- Социална държава и отворени граници е ПРОТИВОРЕЧИЕ - няма такава социална държава.- До 2002 г. сега управляващият ХДС твърдеше, че Мултикултуризма не е в интерес на Германия, сега същата партия се обърна на 180 градуса.- Докато блок-партиите (а те са всички без Алтернатива за Германия) не признаят РЕАЛНАТА ЗАПЛАХА от ислямизация и постепенно заменяне на германската идентичност с нов ген, чужди на християнска Европа култура, навици, взаимоотношения и религия, СЪПРОТИВЛЕНИЕТО ще расте !

142

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88SHTE PLASHTA I HORO SHTE IGRAE

141

waffen

преди 5 години

Един народ една империя един фюрер .

140

Анонимен

преди 5 години

Въобще не си правете илюзии. Във всеки германец дреме един хитлер в зародиш.

139

ИЛИ НАЦИОНАЛИСТИ

преди 5 години

ПРОДАЖНАТА БАБИЕРА МЕРКЕЛ ГИ СЪЗДАДЕ С ТЪПАТА СИ ПОЛИТИКА . АЛЧНИ ЗА ПРИРОДНИ БОГАТСТВА ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР УПРАВЛЯВАТ СВЕТА . ИЗБИВАТ ХОРАТА КОИТО ЖИВЕЯТ ПО МЕСТА ИЛИ СЪЗДАМАТ ПОМЕЖДУ ИМ КОНФЛИКТИ И ВЛАСТВАТ . МОТОТО "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" ВЪЖИ С ПЪЛНА СИЛА КАКТО В БГ ТАКА И ПО СВЕТА .ЖАЛКО ЗА НАШИТЕ ДЕЦА ОСТАВЯМЕ ИМ ХАОС И НЕСИГУРНОСТ

138

Анонимен

преди 5 години

А за крайно левите екстремисти никой не говори... само десните екстремисти са виновни

137

Саксония е началото!

преди 5 години

Скоро ще дойде началото на развръзката, това не може да продължи още дълго. Ще видите! Няма да разберат европейските политици от къде ще им дойде. Наричат разумните хора, които се противопоставят на това тотално беззаконие "расизъм". Расизъм е да протестираш ако те убиват, изнасилват, гаврят се с теб, унижават те, а ти трябва да търпиш. Не случайно мрежата е пълна с видеа на всякакви емигранти, с които ни се подиграват, че сме скопени, нямаме "топки", страхливци ни наричат! Скоро, скоро...

136

Прогледнал немец

преди 5 години

Той беше прав!

135

Iceblast88

преди 5 години

От кога желанието на данъкоплатците да има равенство пред закона и желанието им да нямат само задължения, а и права, както и желанието им преселниците да имат и задължения, а не само права е расизъм?От кога желанието на данъкоплатеца да не плаща за издръжка на индивиди с нулев принос към обществото е расизъм?От кога желанието на хората да живеят в спокойна среда е расизъм?От кога чисто човешкия инстинкт за самосъхранение е расизъм?Журналистите знаете ли въобще значението на думата расизъм?

134

123

преди 5 години

МИ нормално е тези които са видели комунизма да не искат да се върне. В интерес на истината най-много неонацисти има в източна германия. В западна на хората отдавна са им промили мозъците и са пги превърнали в миролюбиви зомбита. В източна са се напатили обаче и са наясно с нещата.

133

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

"Екстремисти, популисти... Откъде се взеха толкова неонацисти в Германия?"Щом някой не изповядва и не се кълне във вярност в евро-Тайските-неолиберални ценности ,то той бива падходящо демонизиран.Ако си обичаш Родината/повтарям за не разбралите / Родината ,/не държавата/, ако искаш тя да е чистта от разни тъмни субекти прилазили от някъде ,то ти си нацист сутрин пиеш прясна мигрантска кръв и ядеш малки мигрантчета.Сор.соидите винаги ще намерят някакъв начин да те омаскарят и демонизират.DW

132

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнА сега ти обясни какво е "либерал-фашист". Може и поотделно, ама бавно.За "социалист-консерватор" изобщо няма да говоримА междувременно съвсем еднозначно си показал какво е "популист"...

131

Ким Чен Ун

преди 5 години

И да вземе госпожа Василия Пейчева да ми обясни що е то популист ,че гледам много хора я ползват тази дума особено либерал -фашистите от гербаджийската шайка разбойници .Понеже аз съм *** социалист -консерватор .

130

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Е няма такова животно хем либерал хем консерватор .Отвори уйкипедия и научи що е то либерал ,щое то консерватор ,що е то социализъм и що е то комунизъм .Разбра ли брато .