10

Аман

преди 5 години

Спорт, ти май не си много наясно какво точно представлява спортната гимнастика? Ето, ограмоти се малко и после пак ми говори кое по колко да умножа. Бих оценила и ако този път изреченията ти са смислени и адекватни.https://youtube/watch?v=tAxRBConhNY

9

Спорт

преди 5 години

Аман,.. умножи всеки скок (в художествената се играе и с уреди, които не трябва да се изпускат) направен в залата за спортна по 10 и ще разбереш, дали е спорт или "полички"... Може и да е парк,__ур? умножете го по бокс и ще разберете къде сме..Пари взимат само ритнитопковците, абсолютно незаслужено!Кога се Класираха за Световно?Hate?

8

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

абе, още ли нема статия за обора на народа?

7

Анонимен

преди 5 години

До Българин======Това не е точно спорт, а танци

6

Българин

преди 5 години

Абсолютно безмислен спорт , като гледам и залата празна ...

5

Аман

преди 5 години

Вече взе да ми омръзва всяка втора новина да е за тези грации. Да не говорим, че под "гимнастика" е редно да се разбира спортната гимнастика, която наистина е спорт, при това един от най-трудните....

4

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Личи си, че властта иска организирайки няколко световни първенства да покаже напредък.Хвърля се мило и драго за организацията им, което е похвално.Лошото е обаче, че на спортния терен лъсва голямото отстъпление на България.В худ.гимнастика вече се радваме на бронз. А, преди го смятахме за провал.На волейбол вече падаме от Иран.А, в гребането напълно отстстваме.И това са спортове, които развиваме.Другите са напълно мъртви или агонизира предсмъртно.Няма матриал. Факт !

3

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

абре, дека е статията за лавината? или мачкате каскета :)))

2

Анонимен

преди 5 години

Добре, че свърши. Никому неизвестен спорт, освен в 5-6 държави, предимно в източна Европа. Спорт, подкрепян от федерации, а не от спонсори говори сам по себе си колко е "атрактивен" и печеливш. Комплексираната българска спортна душа е свикнала да се радва на гимнастика, щанги, бокс и борба. Все неща, които в западна Европа и щатите не са и чували, примерно.

1

протест

преди 5 години

Това е добре, но какво се случва през деня ДНЕС !!! "Протест и засилено полицейско присъствие в центъра на София"