56

Само се хвали

преди 5 години

Направиха игрища между блоковете но без акъл. Никъде няма тоалетни,затова масоео се пикае където падне. Няма чешмичка или пейки от които да пазим( да именно пазим) децата от гамените.Друг е въпроса че игрище струва ..колко половин спортна зала.Да може де е инвестирал в бистришките тигри за самолет.Абе този кл оун не се усеща,че не го бива за нищо.Нямат нито едно нещо без привкус на далавера.Нека гер бер астите ни опровергаят.За едно нещо поне

55

ЕДНОКНИЖНИЯТ

преди 5 години

Е ХВАЛИПРЪЦКО

54

Прахосани пари

преди 5 години

Изсипяни на вяръра пари-по села за стадиони, на които не стъпва никой, защото няма хора за живене, та какво остава за спорт, по клубове на мутри, сасипия и хвалби!

53

до анонимен

преди 5 години

Инвестираха ли в спорта - да. Има ли 3 световни в момента в България - да.ФАКТ!-------И кво мъ топлят 3-те световни, когато Бг е най-бедната и мизерстваща държава на ЕС???

52

Анонимен

преди 5 години

Айде стига си се хвалил,бе!Нали за това ни събирате данъци,за да инвестирате в каквото трябва.Все едно аз всеки ден да се хваля,че съм си свършил работата,за която ми плащат.Еййййй,ц...та умря и сега няма кой да го хвали,та сам се е нагърбил с тая работа.И Цецо и Цецка не му стигат дори.

51

БАБА КУНА

преди 5 години

ДОРИ И ДА СА ИНВЕСТИРАЛИ 350 МЛН. В СПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ КОИТА СА ВЛЕЗЛИ В АЛЧНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ПАСТ, ТО ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ И РЕД ДРУГИ ДАЛАВЕРИ СА МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ !!!

50

Лакоми герберастка

преди 5 години

Особено в селски стадиони в населени места със застаряващо население или въобще без такова и сега лакомите кметове се видяха в чудо откъде да намерят пари за поддръжката на тези никому ненужни съоръжения.

49

Ставрю

преди 5 години

Колко си инвестирал два пъти повече украли мутряги. Кво си инвестирал кат парите са европейски. В моя град направиха стадион и хотел до стадиона сега гледам ка се баталясва.

48

Анонимен

преди 5 години

Близо милиард загуби годишно от спрения газопровод. Зависимост от Турция. трябва трибунал за национална измяна

47

Доктор

преди 5 години

Може да си оинвестирал в спорат,но хората са гладни -повишаваш му цената на хляба ! Да не очакваш гладните да почнат да спортуват? Най-много да се съберат пред министерския съвет и да те изгонят от там с тояги и камъни. После *** да спортуваш ,другарю.

46

Анонимен

преди 5 години

От които откраднахте половината , както винаги наглеци!!

45

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

Попилели сте 350 млн. народна пара ! ок ???????????????????????????????????????????

44

lolov

преди 5 години

и 100 МИЛИОНА В СИСТЕМА ЗА "ТАКСУВАНЕ В СОФИЙСКИЯ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ"

43

Анонимен

преди 5 години

На много места в България през седмицата хляба , хляба на българите , поскъпна с 30 стотинки ...... 30 %%%%%%%!!!!!!!

42

Баця Ви Генчо

преди 5 години

На този само числа - милиони и милиарди в тъпата му глава

41

Анонимен

преди 5 години

Гнусен мазняр

40

Активист на БКП

преди 5 години

Видяхме изгорелите документи край Радомир...

39

Анонимен

преди 5 години

т.е. откраднахме 100 млн. лв., още 50 разпределихме между наши фирми и тези на дпс

38

Анонимен

преди 5 години

И ние в наше село искахме стадион за да пасемхайванчетата,ама не ни огря.

37

уахаха

преди 5 години

Борисов не си дава сметка, че се среща със спортен министър чиито спортисти са исзхвърлени от спорта за системна употреба на допинг, а държават злеприкрито поущрява допинг употребата.