10

Анонимен

преди 5 години

Да вкарат и едно оценяване.Има пътища, строени 2000-2005-та, които още не са мръднали. Защо на същата фирма да не й възложат още поръчки, след като е доказала качеството си на изпълнение? Вместо това поръчките ги печелят 2-3 фирми близки до Боко и резултата е плачевен - всяка година ремонт, докато избутат до края на гаранционния срок...

9

Анонимен

преди 5 години

А "Мот Макдоналд",кой ще проверява.Тази английска фирма,е приела това строителство.

8

Анонимен

преди 5 години

Няма по цивилизования свят такъв цирк!

7

анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ГИ ИНВЕНТАРИЗИРАТ??? ЗА ДА ИЗЧИСЛЯТ ПАК КОЛКО МИЛИОНА ЩЕ ТРЯБВАТ ЗА ДА КЪРПЯТ А ИЗПЪЛНИТЕЛЯ ДА СИ ПЪЛНИ БАНКОВАТА СМЕТКА. ДАЛАВЕРА.

6

Дидо

преди 5 години

А преди рязането на лентички не ги ли инспектираха пътищата?

5

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се създаде специална служба, която да инвентаризира инвентаризиращите. За целта да се отпуснат пари за офиси от националният бюджет, както и други за материално-техническо осигуряване (автомобили, висок клас мобилни телефони, компютри, софтуер на майк***офт, банкети, тийм билдинг). Кадрите по традиция от най-верните и послушни поддръжници на партията (в краен случай техни близки роднини).

4

Анонимен

преди 5 години

АПИ доказано е некомпетентна и корумпирана структура. Защо още им се разрещава да боравят с парите на данъкоплатеца? Пак ли ще искат мнението на същата лаборатория като при случая със Своге? Пак ли ТРЕЙС ще асфалтира и после сама ще се проверява? Защо Свинетка не е подследственна след като по време на нейното управление АПИ е приела ремонта окол Своге?Все въпроси без отговор

3

Анонимен

преди 5 години

България има над 65000 километра пътища. Тиквата за да може да краде европейски пари, нареди на лакеите си да поправят документи за да ги докарат малко над 19 хиляди километра и да се отпусне европейско финансиране. Да не говорим за кариерите на батко и братко край Нова Загора, които са незаконни а фракциите не отговарят на нормите, но насипаха магистралата. И резултатите са налице. Бабуни, коловози и пропадания.

2

Анонимен

преди 5 години

Съдебни дела от хиляди жертви и ГЕРБ ще плащат.

1

ТРЯБВА

преди 5 години

Цялата Инвентаризация на АПИ трябва да е под Надзора на Прокуратурата , ДАНС , Поемни лица от България чрез Лотариен Принцип и НАЙ вече с ОГромното Участие на ОЛАФ .