47

Баба Гица

преди 5 години

От този "мозък" схванах само: блабла нещо ше се случи, щото в европа има проблеми. Комплицирани! Аре у лево! Аман от псевдоексперти!

46

Празни надежди

преди 5 години

Европа е загубена. През декември т.г. всички европейски страни с изкл. на Унгария, Полша и Чехия ще подпишат глобалния пакт за миграция на ОН. Това е смъртната присъда на Европа и нейното население. Който все още не е запознат със съдържанието му, е крайно време да го прочете, тъй като България също ще даде съгласието си за безусловното отваряне на границите си за мигранти.

45

ergen4ev

преди 5 години

До Ким Чен Унсветни ни коя и с какво е по добра алтернативата дето предстои иначе ни е трудно да те вземем на сериозно из между всички плямпала шампиони по въздухоговорене

44

бай ганю

преди 5 години

дано час по скоро дойде русия тук за да въдвори демокрация,човешки права,просперитет,благоденствие,правосъдие,образувание,свобода на словото и всички благинки които само в не надмината русия ги има и се предлагат без нищо в замяна и да ни оттърве от лошите западняци с техните правила и еврофондове инвеститори и т.н..

43

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Generalissimo FRANCO Абе брато ,ти не рабрали че неолиберализма е свършено ?От тук нататък консервативните парти ще печелят във европа .И стига с тази изтъркана мантра че няма алтернатива на сегашният модел .Това са приказки на шайката лъжливи либерали дето я пеят тази песен .Има си алтернатива и напролет ще я видиш на живо и хората е иЗритат либералите и демократите от ЕС така наречената ЕНП и ПЕС .

42

фидель кастро

преди 5 години

Само комунизъм

41

Generalissimo FRANCO

преди 5 години

Най-вероятно и ПЕС и ЕНП ще запазят доминираща роля в ЕП, но с нови послания, в които ще преобладава загрижеността за бъдещото на ЕС! Европа, за разлика от САЩ/КАНАДА е консервативна в смисъл, че (поне досега) има приемственост в идеята за баланс между упълномощените субекти представляващи капитала и наемния труд (т.е . дясното и лявото в политиките на изпълнителната власт). Разбира се и двете водещи партии в ЕП търпят развитие под силната преса на вътрешните и външните противоречия в ЕС...

40

Крах

преди 5 години

Крахът на ЕС се дължи на колониалната политика на Германия - фондация Ханс Зайдел наложи на българския народ упраблението на мафиотската партия ГЕРБ, за да я превърне в послушна колония, която да й изкупува третокачествените храни и старите трошки.

39

бай ганю

преди 5 години

уважаеми мои *** молете се ЕС в този си формат да не се разпадне и запази обединението си щото колкото и да сте скептични друга по добра алтернатива няма за цивилизовани общества,а ако някой мили че има нека обосновано да ги изредифакт е че българина живее далеч по добре от приеманито ни преди 10 год.пътува и се радва на голяма свобода която всички забравиха от преди 89-та

38

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен А те Американци ,Японци и Англичани се опитаха да превземат Сибир през гражданската им война 1918 -1924 година и от архивите четем как всичките тези окупатори бяха прогонени с огън и меч от Червената армия и повече не посмяха да си помислят да превземат далечният изток на Русия .А в ютуб има много филми за хората там . Щастливи хора по Енисей , Щастливи хора по Амур и щастливи хора на Байкал и други такива .Гледай ги ако искаш и ще видиш за какво иде реч.

37

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Маке-ариец Абе *** я посмали малко с лъжливата си статистика която незнайно о къде си изкопал .И ето ти истинскка стаистика сега по данни на ООн Китай е най богата страна във света ,първа по БВП ,А русия е петата икономика във света .Така че беден си ти но по ум си беден ,пропуснал си първите седем години от учението си .И сега нищо не може да ти помогне даже и дърт.та май.муна сорос .

36

Име

преди 5 години

социалистите и зелените са аут от всякъде! а с тях и техните подгласници от енп. това е великата шаячна правда, с която те експериментираха върху гласоподавателите си. аз вярвам, че никой не може да е толку ***. *** и безcкултурен, акто ръководствата на цоциалистите, които винаги са били научени да доят народа си, като крава монтафонка!

35

Име

преди 5 години

социалистите и зелените са аут от всякъде! а с тях и техните подгласници от енп. това е великата шаячна правда, с която те експериментираха върху гласоподавателите си. аз вярвам, че никой не може да е толку тъn. *** и безкултурен, акто ръководствата на цоциалистите, които винаги са били научени да доят народа си, като крава монтафонка!

34

Име

преди 5 години

социалистите и зелените са аут от всякъде! а с тях и техните подгласници от енп. това е великата шаячна правда, с която те експериментираха върху гласоподавателите си. аз вярвам, че никой не може да е толку ***. *** и безкултурен, акто ръководствата на цоциалистите, които винаги са били научени да доят народа си, като крава монтафонка!

33

к

преди 5 години

за да унищожим юдо-масонския световен заговор е достатъчно:1) не друж пари в банките2) не позвай хартиени пари като разплащателно средство а само ЗЛАТО !3) не взимай заеми4) плащай само в БРОЙ !ако Българите направят 1,2,3,4 - еврейската състема на пари без покритие ще рухне за броени месеци !мисли *** мозък !не хапи тоягата а ръката която я дуржи !

32

Анонимен

преди 5 години

На първо време народите трябва да подменят тези дър-таци в Брюксел.Да се изберат млади и образовани хора, последователи на Фрбан.И нашият банкянски брус да си ходи.

31

Анонимен

преди 5 години

Mного неграмотни в този форум:До 16"МАСОВИЯ ПРОЛЕТАРИЯТ" се пише с малки букви, иначе се разбира като крещене (добри обноски в интернет). Пролетари(а)т е правилния правопис!До 14"Китай също не е развита в свободния пазар" Отново с грешки! Китай е от мъжки род, ако е Китай-страната е в женски! Правилно е да се пише развит, не "развита". Какво ви дава правото, когато не знаете елементарни права от началното училище да давате съвети?

30

Анонимен

преди 5 години

По времето на "социализма" в България се живееше по-лесно. Властта бе наложила няколко забрани които сегашните "демократи" постоянно извеждат като пример за репресия над народа. Но се живееше много по-спокойно: без камери по ъглите, без решетки по прозорците, без мисъл че не дай боже да се разболееш нямаш пари да платиш на докторите, без мисъл къде да емигрираш за да живееш добре и т.н. И най-важното без решетки в сърцето и душата за да криеш или бедност, или богатство.

29

Ей, недоносчета...

преди 5 години

Бачкам и печеля добре в Германияи живея като цар у България.

28

Анонимен

преди 5 години

Много ги разбира нещата туй момче Тереза Мей да му звънне да го пита какво да прави с Брекзита. И също и Путин да му звънне да го ипита накъде да инвестира.