68

Iw

преди 5 години

До .65Не, не са на смени, защото детските градини не са целодневни (има и такива разбира се , но са едва няколко процента от всички градини в Германия). И на мен не ми харесва храната по немските детски градини, но пък предпочитам обедите в немските детски градини, от колкото физически и психически тормоз в българска детска градина!!!

67

ФАКТ

преди 5 години

Много правилно възпитание !!!А във България всичко е на обратно . Децата се стресират от малки !!!! ТРЯБВА тези подходи и методи да ВЛЯЗАТ и в нашите детски градини!!!!! Децата трябва да се учат на ред и дисциплина от малки,но без да се стресират !!!!

66

Анонимен

преди 5 години

До Чудя сеЗащото заплатите са малки, претенциите на родителите- огромни, а децата все по- разглезени. Основата не е положена у дома, но пък строго се изисква от възпитателите. Затова се отказват от работа в градините. Останаха на работа само пенсионерки. Те като заминат, ще се затворят забавачките.

65

А 47 ном

преди 5 години

Германски изкривявания,малко ви е бил,Руския ботуш

64

Анонимен

преди 5 години

СЛОВЕНИЯ МИН ЗАПЛАТА ОТ 1.1.2018Г-843 ЕВРО- НО НЯМАТ ВАЛУТЕН БОРД И Е В ЕВРОЗОНАТА.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 64Грешка в писането - България! Госпожа Недкова ще ни е президент.

62

kukla

преди 5 години

Сладката картинка, но удобно поспестена. Първо до 90% от децата са мюсюлманчета. Тихо и потайно не се сервира свинско и по време на рамазана не се яде въобще. И как едно 3 г дете ще помага на едно 1 г да ходи нещо не ми е много ясно. ИЛи самостаятелно да се дават ножове и вилици на 3-г. деца. За ученето наизуст това е вече факт в Германия. Но защото не трябвало да се изучават старите немски стихотворения, че били патриотични, разбирай вредни за новото население. А коранът отркито се изучава

61

.

преди 5 години

До Анонимен 62За 30 деца се грижат ОБЩО 8 възпитателки, които най-вероятно са на смени, точно както нашите. Демек за 30 деца се грижат 4 възпитателки в най-добрия случай, ако всички са на работа, което прави по една на 7-8 до 10 деца. Доколкото ми е известно положението в България е същото. Айде стига пак нашите многострадални Геновеви - все те са натоварени, все те нещо им е криво, пък после се чудите, защо шамарят децата и истерясват по тях.

60

Анонимен

преди 5 години

След 20г. Германия ще е държава от третия свят!

59

Чудя се

преди 5 години

Дали да чета статията като детето не е класирано за ясла и ше кандидатства с по-малко точки за детска? Чудя се защо е такъв недостиг на заведения и възпитатели в София - вдяка година СУ изкарва дигурно поне по 1000 педагози. Какво се случва с тях после? Защо няма недостиг на места за училище и университет? Толкова хира ли мигрират, че намаляват бройките за училище после?

58

Анонимен

преди 5 години

Наблягайте на това, че за 30 деца се грижат 8 възпитатели. При нас в една група има 30 деца, за която се грижи само един човек. Първо това трябва да се промени при нас.

57

Анна

преди 5 години

Сестра ми живее в Германия. Племенничката е на детска градина там вече 3 година. Има и положителни страни, но храната е ужасна. Макарони, картофи, кроасани, хляб, ориз, само въглехидрати. Детето напълня и сега й правят изследвания за диабет. В нашите поне има супа винаги на обяд и нещо готвено за второ, яхния или нещо подобно, дават им на децата и плод задължително един път на ден. Все повече се говори за разнообразното хранене и директорката ни е много активна в тази насока.

56

А за ...

преди 5 години

...зомбирането още от малки също мълчите. Християнските празници въобще не се коментират да не обидим ***

55

А за менюто ...

преди 5 години

...нищо не казвате. Че зарад един вид белите деца забравиха вкуса на свинското. От 6 месечни на овнешки дюнер ги захранват. Не благодаря

54

китаец

преди 5 години

на мене бебето ми лови интернет като използва клечки за ядене от бамбук за антени. изостанали европейци, пардон, арабески!

53

Анонимен

преди 5 години

Моите вече ме карат с колата на работа а са само на 8 месеца.

52

Анонимен

преди 5 години

Нашите деца се хранят с лъжица и вилица от 6 месечни и ги извеждаме навън дори когато има цунами и и урагани. Вие сте ***, добре че не сме при вас

51

Анонимен

преди 5 години

до гледайте еврокомсайта им не работи , свален е . случайно .

50

Анонимен

преди 5 години

за протеста в София - пълно затъмнение , "случайно" всички инсталирани уеб камери не работят .

49

учебник по история

преди 5 години

Ислямският Съюз (ИС) в 2018 се състои от 28-членки, халифати. Халифат 1 е Германия, Халифат 2 е Франция и т.н. Халифатите имат и Емирства, като например Емирство Саксония в Германия. Друго име за ИС е Обединен Европейски Халифат. На срещите на ИС за 7 годишни периоди се задават квотите за новопостроени джамии, убити и изнасилени християни, терористични актове. Отделните халифани се състезават кой първи ще изпълни квотата и дори кой и с колко ще я преизпълни. ИС е лидер по радикализация!