42

Solar Power

преди 5 години

Забравих да допълня:... а ти цъкай на минусите и жали за времето на бай ти тошко :)тошко с малка буква защото това заслужава.

41

Solar Power

преди 5 години

Затова и ни превзеха разни езици като американски английски. Ето ти пример на практика:live / lives. При английския v ще стане на f, при американския няма да стане. За какъв *** да си усложняваш живота ?! Хората са практици и затова езика е лесен и превзе света. Това не се случи с китайския или българския защото са сложни :)

40

Solar Power

преди 5 години

Магазина е затворен :)

39

Solar Power

преди 5 години

Членът и това,че не искаме да се реформираме ще ни държи още дълго дълго на дъното.Когато проумеем,че света се променя.... тогава ще напреднем и ние.Някога се е вярвало,че земята е плоска и това е единствено правилно, но явно не е така.С нашия мил и скъп език е същото драги зрители. Трябва езика да служи на човека а не обратно ... и когато човек няма нужда да ползва "ят" а само "а" значи е ок. Ако чакаш на дъртите в БАН да променят нещо никога няма да се случи :)

38

Друг пенсионер

преди 5 години

Всеки с дертовете си. Един си търси кучетата, друг сваля Борисов , трети плаче за соца и те така...Кво да праиш? Съдба !

37

помним Чили

преди 5 години

теоритически и фактически елемнти верни на правителството и лично на неговите лидери като нищо могат да извършат атентат с/у Президенството и да разиграят трагедията на Салвадор Алиенде

36

Членска карта №7

преди 5 години

до 536Ай, праждосвай се, и без тебе ще съмни! Какво ме плашиш! Плаши майка си и баща си, щото нито теб ще видят, нито внуци от теб! Моите деца и моите внуци са си при мен!

35

дааа, дай да плюем

преди 5 години

Може би човекът наистина е мислили,че ги спасява.Много е лесно да обвиняваш.Едни заплеси, загубили кучето си, дъщерята го спаси от колите, те обявиха,че го била откраднала.

34

Анонимен

преди 5 години

Като си обича кучетата да ги гледа. Може да ги пуска свободно само на своя собствена земя. В момента в който е свободно пуснато на обществено място и то без надзор е опасно и е крайно време наглите кучкари да го проумеят. Глобата в закона е 200 лв/куче. Просто държавата няма ресурс и желание да се справи с проблема. Затова бутилка антифриз е 10 лева а килограм кремвирши 5. За 50 лв в квартала не остава нито 1 бездомно или пуснато на свобода куче. Добре е за хората и децата не газят в акота.

33

Анонимен

преди 5 години

Пълният член пречи на неграмотници те.

32

я

преди 5 години

"Обикалят свободно"? В Германия отдавна да са прибрани и приспани. Така ли той носи отговорност за животни? Ами ако те "излязли на пътя" и предизвикали ДТП? Обикновен селянин,който не желае да спазва закон.

31

Solar Power

преди 5 години

За мен лично:Магазинът е затворен и Магазина е затворен означават едно и също нещо. Трябва да напреднем малко и да приемем по лесното тоест 1 буква "а" е достатъчна.А този с песовете трябва да ги прибере в двора си а не навън. Да ги нахрани, бие всякакви ваксини и да им плати данъците естествено.

30

Solar Power

преди 5 години

До 22: Напълно те подкрепям. Има и други излишни неща в бг езика. Например пълен и непълен член ! Тотално е ненужно. Също така и двойно н/т. Езика трябва да прави еволюция и да служи на тези които го говорят и пишат по абсолютно най-лесния начин. Всичко останало е закостеняла работа на БАН.

29

Бау

преди 5 години

Крадеца не ги е върнал от добро сърце, а защото стана медийна сензация. Трудно ще ги ползва така. Най-вероятно са взети или за боеве, да ги изядат или за разплод.

28

Бъх-ххх...

преди 5 години

Човека е поставил табелата правилно така, че който минава по пътя я вижда и чете! Пътните знаци до нея чий го дирят към храстите???!?!?!?

27

Анонимен

преди 5 години

Навремето мой близък беше в болница в много тежко състояние и с родителите ми заведохме кучето ни да го посетим, ако не си го видял , няма как да Си представиш промяната която виждаш в едно дете при този досег....

26

Лев Шейнин

преди 5 години

Крадците на животни са много по човечни от хората! И най вече от политиците!

25

Име

преди 5 години

ако имаш пистолет опрян в челото, нямаш никакви опции за поставяне на условия, дженди. освен ако ти не съм Аз!

24

Анонимен

преди 5 години

Към само влюбена гад като ТЕБ, не бих се обърнал с Вие, освен ако нямам опрян пистолет в челото. Нинистината е, че с ТЕБ не бих общувал. Въпрос. Ако регистрацията ми е на къща с 12 спални, прислуга и имам стотина мили а в сметките, бе трябва ли TИ, да ми говориш на Вие, че и господарю да добавиш, ако следваме "логиката" Ти.

23

Име

преди 5 години

отпадането на учивата форма е едно от действията на *** дикаторите на глобализма. не може някакъв сулю да ми пише на "ти" при каквато и да е регистрация. та тоя педеpacm си няма помятие от Мене, за да си позволява да ми говри на "ти". ето точно такива убиват *** и насилват деца. защото такива могат да ти словоблудстват за "толерантност" с часове наред, но за тях всички сме по-долни същества от тях. гои.