26

Анонимен

преди 5 години

Много са мощни, подобни сeлянета. Бият жени, плашат, бият по-слабите. Ама като отидеш в тях, изриташ вратата, сържеш го за връта и му кажеш, че другия път ще го провесиш през покрива, реват и отиват в полицията, а на теб ти дават 12 месаца и още 2 години условно ...Мъже !!!

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългарите не биели жени ? Не си ги познвал ?!? Ами върни се от чужбина бе братче. Сигурно не си общувал със булгаростанци от доста време и си забравил, какво всъност представлява 80така.

24

Анонимен

преди 5 години

"Тая е карала като бясна крава, а пича се е изнервил. Разбирам го. Някои жени са твърде нагли и устати."А ако утре дъщеря ти кара така, и изнерви некой като тебе и оня така я изчаткам, че ця живот ще фъфли и няма да помни кой си, ПАК ЛО ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ГАДИНО АГРАРНА !!!

23

Анонимен

преди 5 години

В някоя по-хубава страната (демек, почти всяка извън африка) жената, щеше да има глоба от 300 евро, а *** щеше да си стяга багажа, за да си излежи 9те месеца в затвора ... А и щеше да се чуди, дали да продаде колата, или да ипотекира панела, че да си плати глобите и обезщетенията.

22

Анонимен

преди 5 години

Слагайте видеорегистратори на колите и моторите си пък да видим какво ще разправя еди кой си (коя си) при спречкване на пътя.

21

Ха-ха

преди 5 години

Диагноза BMW.....

20

Анонимен

преди 5 години

Някой да е чел в закона за движение по пътищата да има някакви привилегии за цивилни коли, придружаващи линейка??? Бях малък(4 годишен) с тежки изгаряния 3 - та степен на крака. Съседа ме караше с тяхната кола към болницата. Спря ни полиция да го глобява и като видя направо ни ескортира до болницата. Съседа се размина само с устно предупреждение. Тая е карала като бясна крава, а пича се е изнервил. Разбирам го. Някои жени са твърде нагли и устати. И лъжат като за световно за да излязат невинни..

19

Анонимен

преди 5 години

Българите не бият жени. Не знам кой ви е насадил това мнение в главите, но не познавам нито един Българин, който да е удрял жена. Чел съм във вестниците, гледал съм по телевизора, но лично не познавам нито един Българин, удрял жена. Аз лично в 8 - ми клас забих на една съученичка шамар, защото каза, че гаджето ми било ***(тя си беше ;)). От друга страна познавам много жени, които лъжат като за световно. Вярвам на него, не на нея. Това, че придружава линейка, не и дава никакви привилегии!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Нещата са пределно ясни. Тя се е направила на интересна, той се направил на интересен, но и двамата не са прави. Поне аз не зная , отчитайки чувствата, за термин " съпровождащ линейка". А ако пречи на движението, господина си е прав.

17

Христо

преди 5 години

Този е поредния лигльо,който е много отворен и бие жени,но като дойде време да си поеме последствията се свива и се прави на жертва...Да се маха в Англия,откъдето се е върнал...Тука има прекалено много такива лигльовци като него...

16

Анонимен

преди 5 години

Жената има медицинско и сътресение. Лекарката от линейката е видяла бабаита да си пъха ръката през прозореца. Полицията се прави на луда - разпити не са правени, случаят се покрива.

15

Анонимен

преди 5 години

късно взе да се оправдава,изчака да види дали няма да изскочи отнякъде запис на случката и като не се появи доби смелост

14

Анонимен

преди 5 години

Да нее като оня де правил курсове на 720 и от тия паднал на 420 щото тия пари надали някои ще иде

13

Българин!

преди 5 години

Всъщност и двамата са за бой! От една страна е почти сигурно, че тоя я е ударил (макар сега да разправя друго)! От друга страна обаче тъпата па-тка го е засякла (и то май не само веднъж)! ТОВА ЧЕ СЪПРОВОЖДА ЛИНЕЙКА НЕ И ДАВА НИКАКВО ПРАВО ДА НАРУШАВА ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА И ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПЪТНИ ИНЦИДЕНТИ! След като веднъж вече е пуснала джипа да влезе между нея и линейката просто е трябвало да изчака джипа да изпревари линейката, а не да рискува живота на всички!

12

Анонимен

преди 5 години

Още при първата новина беше ясно, че не я е удрял, а тя си е заслужавала да я понатупат с беззобразното си шофиране. Как не прочетохте какво самата тя казва, че е направила?!

11

111

преди 5 години

До Глигана"Абе сегашните жени се имат за мъже , псуват крещят нагли нахални прости налитат на бой.." Явно е Велико да си Мъж...

10

Глигана

преди 5 години

Абе сегашните жени се имат за мъже , псуват крещят нагли нахални прости налитат на бой...Ако е шамаросал подобна нагла кифла...хубаво е направил...скоро ще почнат да ни бият по кръстовищата а ние ще се пазим като бити *** за да не ни разнасят по фейсбук и телевизии...и сочат с пръст...

9

Анонимен

преди 5 години

Добре бе а показанията на лекарите?

8

Анонимен

преди 5 години

Това че е мутропитек, е очевидно и беше още по-очевидно в съда, където се появи поредното яко биче, пърдон мъжкар, с още по-яко вратле, а както казва народната мъдрост тая шия не е от туршия.А самия факт, че е с бмв( бягайте минава въртоглав), за мен вече е достатъчно основание да му искам доживотна присъда.Сега излезе че колата не била негова ми на някаква жена, като нищо и крадена да е, но какво се занимавам и аз, вероятно ще излезе, че той дори не е бил там, сигурно е бил клонинга му.

7

Анонимен

преди 5 години

Аз ако я ударя тя няма да е жива..-див селянин с бмв.Помпа във фитнеса и е големият мъжага ама най-вече когато трябва да бие някой очевидно по-слаб.Когато стане напечено изведнъж става болен,малцинство с тежко детство инвалид ,диабетик и с глаукома.Той и се е ръгнал щото е с черен джип тя му се е развикала и оня за да се покаже къф е мъжага и е бил една тупаница.Ех тва диво село бе.Не измряха ли тия?