15

Коментатор

преди 5 години

- Какъв ден е днес? - попитал Пух.- Днес - казал Прасчо.- Ах! - отвърнал Пух - любимият ми ден.Запомнете го! Днес липсваме, вторачени сме или назад, или в бъдещето, но днес ни няма. Въпросът е да сме днес тук, заедно, всички. И президентът най-накрая да разбере, че е президент на всички.

14

анимен

преди 5 години

Румен Радев един от качестествените президенти на България .Той винаги мисли за народа Лично аз го харесвам и като президент и като човек който мисли за държавата

13

Додо

преди 5 години

Йотова го раздава евтино на брашното, и скъпо на триците! Одрин е Български град, заграбен от анадолците, и подлизурковщината й е дразнеща!

12

Анонимен

преди 5 години

Конфликти Йотова е преживявала всякакви. Даже е преживяла най-голямата геополитическа катастрова умирачката на СССР, само едно нещо не можа да преживее и преодолее въпросната дама, клекавицата пред назначения от КГБ руски патриарх с позивна Кирил.

11

Анонимен

преди 5 години

Напълно съм съгласен силата на един народ е в паметта му, другарке Йотова, помним как вашата партия екзекутира целия истински елит на България и качи на власт кръгли, но послушни ***.Що се отнася до живеенето, вие комунистите живеете, с парите, които ни откраднахте, а ние оцеляваме засега.

10

Да си го кажем право

преди 5 години

Радев е най-качественият държавен глава след Борис III. Ако не съм прав,моля поправете ме и дайте пример.Казвам го защото се вижда че е човек с Граждански Дълг,не случайно бесепарите са се спряли на него.Той щеше да бъде избран и като кандидатура от всяка една Бг-политическа групировка.

9

Анускоп

преди 5 години

Аааа другарко Йотова,тук вече не познахте че живеем заедно.Вие и ,,другарете''още живеете в ,,Светлото Бъдеще''.И ще живеете там,докато има кой да плаща.В случаят ...народа.За това е големият бой,за кокала.Та вие като застанете пред публика,чувате ли се какви глупости плещите на старите бабички ? Цял свят ви се смее.Едни никакви и нищо избори не можете да спечелите.Единственият ви опонент от години е един същ,дори си има и ,,славно минало'' и всеки говори против него,и го хули.А вие все губите

8

контра

преди 5 години

да заедно сме щото нема как да преместим държавата

7

Мнение

преди 5 години

Прекалено много живеем с миналото. Не можем някак си да се отърсим и да вървим напред. Всеки народ трябва да уважава миналото си, разбира се, но много ни пречи това, че сме злопаметни. Невъзможно е да променим миналото, но не правим нищо да променим себе си. На поколенията трябва да предадем обич, толерантност и прошка, тогава България ще тръгне напред.

6

Анонимен

преди 5 години

Коя история? Тази комунистическата, която под диктовката на Русия промиваше мозъците на българите ли? Тази история, която сипеше лъжи за някакви " братя" на които ние до края на света трябва да се кланяме ли? Онази история която целенасочено променяше съзнанието на българинът и култ на тези, които постоянно ни нападаха, откъсваха земи и правеха всичко за да няма България ли?

5

Nzz

преди 5 години

До 4: Хора като теб ми дават надежда да съм тук и да не напускам! Искаш ли да пием бира да се запознаем?

4

Анонимен

преди 5 години

тази е претърпяла частичен катарзис. Думичка не казва за 100 години от Дойранската епопея, когато сме нанесли най-разгромната победа на чърчилите, която победените признават. И не бяха идеите на въртоглавите, че историята трябва да остане само оново, което трябва. За ген. Иван Колев взе да се говори отскоро, щото изклатил сумати руснаци, вкл. и казаци.

3

Анонимен

преди 5 години

Определено изобщо не сме се научили да живеем заедно. Просто си имаме държавни граници и големи батковци, които ни казват какво да правим. Явно вицето и то си живее в някаква паралелна вселена или се опитва да се прави на "политик".

2

Анонимен

преди 5 години

Има , няма и се изказва. Народа за нейното мнение не опрял. Да си взима парата и бели да не прави.

1

Камата

преди 5 години

Госпожо Йотова, не съм от БСП,но мокте уважения към хубавите слова.Вие трябваше да сте президент,а не онзи,който плещи само глупости.