21

БГ Русенско родино

преди 5 години

Тука не съм на ясно за какво точно се протестира и какви са исканията на хората. Явно турците са прави щом са излезли на протест.

20

Manson

преди 5 години

Имат смелостта,,, .,да протестират с/у султана ,някои общности са с още робски манталитет ,взима 500лв ,ама се фука ,че е европеец ходи на шопинг в Одрин за да си набави тоалетна хартия ,че тука рулото е 50ст ...."българска работа".

19

Handel

преди 5 години

Абе всеки да получи по два допълнителни портрета на Ердоган и да се радват там - стига им.

18

Анонимен

преди 5 години

ЕРДОГАН ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ И С ПРАВО!!!!!! :DА ПОЛОЖЕНИЕТО ТЕПЪРВА ЩЕ СТАВА ЛОШО ТАМ ОЩЕ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО КАТО ЦЯЛО!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14 Що не се пренесеш там, да бъдеш част от тая държава? Прочети първия коментар и се опитай да обориш поне едно твърдение

16

Анонимен

преди 5 години

В Турция няма кой да направи предсрочни избори.Тя вече не е Република.

15

Анонимен

преди 5 години

Ердоган тотално доказа, че не става. В Турция казват, че може до края на годината да има предсрочни избори. Ето го и първият протест. Тези не знаят какво ги чака тепърва. Сега у сектантите на Ердоган (тези са същите като комунистите, вярват си само в сектата) са някакви екзалтирани все още. Но вече плодове и зеленчуци скочиха. Защото 99 % от торовете в Турция са внос и се закупуват с долари. Вече скача тока и газта, и те са внос.Не знам на какво се надяват някои хора в Турция. Махайте Ердоган.

14

Анонимен

преди 5 години

Ислямиста е бита карта.

13

Анонимен

преди 5 години

Ердоган беше казал, че ще умре, но лихвата няма да се вдига. И сега какво? Лихвата се вдигна. Защо въобще се чакаше досега долара да стигне до нива 7 лири? Защо не беше направено по-рано, за да може да има ефект и да спре покачването на долара?

12

Анонимен

преди 5 години

Лихвата се вдигна на 24 % и въпреки това долара не падна под 6 лири, което е много тревожно. Икономисти казваха, че тази мярка е до време и явно Турция закъсня.Сега хем си спряха икономическият растеж с тази висока лихва, хем си подхраниха инфлацията. Вече икономиката ще се свива, доходите ще падат, цените ще се вдигат и поради свиването на икономиката ще се увеличи безработицата (съкращаване на работни места). Тепърва всичко, което се внася с долари ще скача, защото досега продаваха стар внос.

11

ergen4ev

преди 5 години

До Типичен турчинтази е кратката но достатъчно красноречива версия в десетката

10

Анонимен

преди 5 години

До Типичен турчинПо-точно не можеш да се изразиш

9

бай ганю

преди 5 години

ако не бяхме станали част от ЕС и у нас ситуацията щеше да бъде подобна,сега поне имаме светлинка в тунела да се заформим като цивилизована държава със човешки права и свободи е до крайния резултат се изискват още години усилия но това си зависи от нас поне сме свободни

8

Султана

преди 5 години

Който протестира-към Диарбекира!Той е враг и гллист-мръсен гюленист!За какво ви са днес заплати?Мустакът-слънце ще ви клати!Доларите веч порок са в Анадола,Зет ми каза-да смучат валидола!Икономист от 80 милиона най-добър,За нашто стадо-злато,а не бакър!

7

Анонимен

преди 5 години

Който протестира-към Диарбекира!Той е враг и гллист-мръсен гюленист!За какво ви са днес заплати?Мустакът-слънце ще ви клати!Доларите веч порок са в Анадола,Зет ми каза-да смучат валидола!Икономист от 80 милиона най-добър,За нашто стадо-злато,не бакър!

6

Султана

преди 5 години

Който протестира-към Диарбекира!Той е враг и ***-мръсен гюленист!За какво ви са днес заплати?Мустакът-слънце ще ви клати!Доларите веч порок са в Анадола,Зет ми каза-да смучат валидола!Икономист от 80 милиона най-добър,За нашто стадо-злато,не бакър!

5

шматка

преди 5 години

..не могли да протестират защото ги закарали насила на работаНе разбрах тези хора работници ли са или робиАми това е.Ердоганов рай.

4

Анонимен

преди 5 години

Що протестирате в Ердоганова Турция а? Голяма грешка :) Диктатурата не прощава.

3

анонимен

преди 5 години

30 жандармериста срещу 400 бунтовници,,,,,, кервана си върви ,нека кучетата да лаят',

2

БГ Русенско родино

преди 5 години

Давайте борете се против тази турска полиция, заптиета. Навсякъде по светът полицията е една и също. Задачата и е да живее на гърбът на хората като създава престъпни групи с който да издевателства над хората.