17

Анонимен

преди 5 години

Няма да е зле да има и ден без брюкселски чиновници.

16

Факт

преди 5 години

Париж - гъстота на населението 21100 човека/кв.кмБрюксел - 7060 човека/кв.кмСофия - 2650 човека/кв.км===Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Там имат проблеми заради многото автомобили, а в София проблем няма и в блиските 30 години няма да има.

15

Анонимен

преди 5 години

В "Деня без автомобили" се мятам на мотора и екотата да надуват на дядо... празничните балони...Що не направим ден "Без гладни"? Всеки да яде колкото може и колкото иска на корем? Да вляза и да мятам филе "Елена", докато ми се доповръща?

14

Аз

преди 5 години

Скоро ще има ден без хора по улиците заради мръсния въздух

13

Ден

преди 5 години

Ден без заводи замърсители няма ли да има? Ден без да се горят гуми и *** по квартали и села няма ли да има?Като искат да има по-голяма полза вместо да спират движението на автомобили в неделя да го спрат в работен ден тогава наистина ще има ефект!

12

Анонимен

преди 5 години

Целта, тъпири, е да пробвате как се живее без автомобили, защото иначе изобщо няма да ви мине през амебоидните шоферски мозъци. И когато вземе, че ви хареса, да спрете да тровите себе си и нас и да поосвободите малко място на улицата, като си изхвърлите трошката за скраб.

11

шматка

преди 5 години

До 8Че у Брюксел такситата ви рикши ли са.

10

House M.D.

преди 5 години

Град без автомобили е като риба без велосипед.

9

Боцо

преди 5 години

Хубава идея, ще взаимстваме, обявявам този месец за месец без заплати, за да помогнем на задъхващия се бизнес

8

Sd

преди 5 години

Утре тук в Брюксел е такъв ден от 9:30-19 безз коли, неудобно е но се преживява, има градски и таксита

7

шматка

преди 5 години

Не разбрах каква е целта.

6

Анонимен

преди 5 години

И какво ще постигнат с този ден без автомобили ще сптът промяната на климата ли. Истината е да се спре производството на автомобили и продажбата им. Да се спрът всички заводи които денонощно произвеждат пушилки. Да се насърчи закупуването на ел. автомобили като държавите да субсидират производството им и цената да е достъпна за всички. Ето това са истнските мерки и резултата щее повече от положителен. А не да ни хвърлят прах в очите и да казват че са свършили нещо. За мало. Умни ли ни имат.

5

Анонимен

преди 5 години

До Аде де"А кога без каруци на индианци?" Когато започнат да ги наричат с ИСТИНСКОТО им ИМЕ. Както ТЕ САМИТЕ си се наричат. :)

4

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха"А не може ли ден без "бежанци"?Ако ни хареса-целогодишно!"---Може, тогава ще има повече място за ромска хроника, автокатастрофи, ало-измамници, стрелби на обществени места, гей-паради, лоши руснаци и т.н. и т.н. ... :)

3

Аде де

преди 5 години

А кога без каруци на индианци?

2

Анонимен

преди 5 години

"Париж и Брюксел предлагат: Ден без коли по улиците" ...... И понеделник рибен ден, без месо (по-възрастните помним).Нещо да се е променило? Само, дето "командният център" се е преместил ... :)

1

Ха-ха

преди 5 години

А не може ли ден без "бежанци"?Ако ни хареса-целогодишно!