19

12149

преди 5 години

Спрете да пускате телевизора си и боувайте с дацата си. Четете, играйте, разказваййте, гушкайте се. Стига вече вопли,че от това или онова филмче децате научили не знам ккаво си. Знаете много добре кой и защо произвежда тези филмчета. Знаете кой и защо ицлъчва само гнусотии. Защо все още пускате телевизора си? Какво добро ви носи? Не е важно какво искате да гледате вие или децата ви - важно е менсомелачката да смели повече души! защо й помагате?

18

Сп???нс до Гущера

преди 5 години

хахахаха , "нашия ИТ гуру програмиста от Харбър Бридж"таман дръпвам втория джин с тоник и така ме разсмя , че замалко да го разлея върху клавиатурата.

17

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

така прави нашия ИТ гуру програмиста от Харбър Бридж като излиза край операта по изгрев слънце в костюм от кенгуру и подскача два часа за да добие магически сили и да ,,печели,, от шер холдер фондовете и куп assets

16

Анонимен

преди 5 години

В днешните времена все повече се раждат деца с психо и двигателни проблеми. Това е резултат от неадекватното износване на плода. По време на бременност абсалютно е забранено пушенето алкохола наркотиците стреса които в днешно време болшинството от майки не спазват. Свидетел съм на всички пороци при бременни жени. Когато им казвам че вредят на бебето си ми казват че нямало страшно те само малко. Да това малко после става голямо и ревът че децата им са увредени и някой друг им е виновен.

15

Анонимен

преди 5 години

Българите са имбецилни и е съвсем нормално децата им да са такива.

14

Анонимен

преди 5 години

Нормално е въображението на децата да работи и да питат дали могат да летят, да станат магьосници и т.н. Не е нормално обаче родителите им да не са им обяснили как някои неща съществуват само в приказките.

13

месара

преди 5 години

дали е мода не знам, ама ако е опасно ше се разбере....... по новините!

12

Анонимен

преди 5 години

Когато даваха кеч по Битиви, децата започнаха да имитират и да се тръшкат на земята. А търговците продаваха дрехи с емблеми. Забраниха кеча по Битиви и всичко спря. Шефката тогава на Битиви каза, че кеча много добре се отразявал на малкото и дете и не бил вреден.

11

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да се следи какво прави детето, .................т.е. 5-годишното да не подпали себе си и къщата, а 15- годишното да не гледа чалга, защото после ще иска да си сложи силиконови ци.ци за 5 000

10

Анонимен

преди 5 години

До Бай ОняТо на вас все САЩ са ви виновни :))) за това цяла източна европа заедно с русия са в една и съща дупка .. поенже САЩ нали не соц режима.

9

Сократис

преди 5 години

А "загрижените" писачи не знаят ли, че разгласявайки поредната идиотия, не предпазват децата а напротив-дават им идея и поле за действие! При подобни случаи, цялата информация трябва незабавно да се сваля от сайтовете, за да не се разпространява и да не набира нови последователи.Фалшивия журнален плач е като граченето на лешоядите кръжащи над жертвата си...Разумната част от обществото, с нетърпение очаква кога институциите ще вземат най-после адекватни мерки срещу разюзданата журн. гилдия!

8

Анонимен

преди 5 години

До Бай ОняТова от 45-а насам ни го говорят.

7

Анонимен

преди 5 години

По-скоро лошо родителство, отколкот нещо друго. Преди Драго Чая искаше да бойкотира Хари Потър, защото някакво *** скочило с металата от 2рия етжа на панелката...

6

Анонимен

преди 5 години

"Опасност или мода?"Това няма никаква логика....

5

Анонимен

преди 5 години

И да не знаеха до днес, след 4 статии вече всички деца знаят...

4

Анонимен

преди 5 години

Има случаи на сериозни изгаряния в Русия и те водят до трайно застрашаване на живота на детето, могат да завършат летално, с инвалидизация или трайно деформиране."трайно застрашаване на живота на детето", аз искам да разбера какво е " "краткотрайно застр. на жив. на детето"? Ако има "трайно", трябва да има и "краткотрайно, нали? Или драскачите на статията и д-р Аргирова, добре известна, през студрнтските си години, се опитват да ни въвлекът в измислената от тях реалност? Кухо, кухо доцентке.

3

Анонимен

преди 5 години

Защо излъчвате всякакви филми, не винете децата и родителите. Пущате пo кабеларките всякакви простотии после обвинявате другите що за психолози сте да всявате чувство на вина във родителите и децата.

2

Анонимен

преди 5 години

Тцъ тцъ тцъ тцъ...само в Русия ли е имало сериозни(непосочени конкретно) случаи ? Вече разбрахме какво искате да ни кажете с вашата уж загриженост. И който не е гледал тоя популярен филм за който не съм и чувал да го гледа и да поплюем срещу разпасаните руски дечица щото просто други случаи в други държави не сте посочили. Освен никому неизвестния "влогър" Стан който не се знае какъв е откъде е и за какво се бори. И Женито сте намерили мументално и разни доктори. Пълна тръгедиъ.

1

Бай Оня

преди 5 години

И всичко това идва от помията, която САЩ изливат върху света със своите филми, реклами и пр. простотии, че светът е постоянна конкуренция и див егоизъм! Умиращата и гнила суперсила, още дълго време ще замърсява света със своите отрови които изпуска постоянно гниещият й труп!