55

не вярвам

преди 5 години

Те в Китай още имат дажби за ориза и спят в землянки от слама...Тези наредените са актьори, облечени като за парад с дрехи втора употреба, купени от Сев.Корея. А петрол не им трябва много-много, защото още няма много коли. Ползват го да правят пластмаси за да ни продават всякакви джундурии, което е ГОЛЯМАТА измама на 21ви век-да си мислим, че Китай е голяма икономика. Затова на всичко има фалшив надпис "Made in China", а те нещата идват от други места

54

Анонимен

преди 5 години

КИТАЙЦИТЕ ВЕЧЕ ВЛАДЕЯТ ИЗТОЧНА АФРИКА, ИМАТ 40 МИЛИОНА КИТАЙЦИ В САЩ (МОЖЕ И ДА СА СТАНАЛИ ПОВЕЧЕ), настъпват в европа, що да не населят и венецуела.

53

Анонимен

преди 5 години

"" Кога руските воници са изглеждали добре? Те или са пияни или махмурлии. "" -- ето едно *** булгарско дрогарче -- трябва да ги осветляваме .

52

Анонимен

преди 5 години

ха ха ха ха

51

Анонимен

преди 5 години

Както Китай спаси Северна Корея по същият начин ще спаси и Венецуела. Блажени са вярващите в Китай.

50

ПЕНКО

преди 5 години

ЧИНЕЗИЪНС ,ЗНАМ ЧЕ ВОЕННО НЕ СТЕ ГОТОВИ , НО ВЕНЕЦУЕЛА ИМА НУЖДА САМО ОТ ВОЕННА ПОМОЩ СРЕЩУ ЕДИНСТВЕННИЯ ПРОТИВНИК НА ЧОВЕЧЕСТВОТО : ЩАТСКИЯ СЕМИТИЗЪМ !?!? И "БОГАТАШИТЕ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛЛА СА СВЪРЗАНИ С БАНКИТЕ КАТО : ЛЕМЪН БРАДЪРС И СИЕ !!! ВСИЧКИТЕ НИ УДАРИ ДА СА СРЕЩУ " АМЕРИКАНСКАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ " -НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА "ЦАР" ИРОД /ДАВИД, ЮДА И МОЙСИ / !!!! ЕБ.АВАТ ЧОВЕЦИТЕ С ДОЛАРА /ГЕНИАЛНИ СА / !!!

49

гого

преди 5 години

и някой ще се изкефи, кофти за руснаците е евтиния нефт. Кофти за тях става при цени под 40 $ барела, а щатите увисват още при 60$. Шистите затварят защото са на загуба под 65$.

48

гого

преди 5 години

китай ще си купи кладенците и правото да разработи нови, лошо няма ще поевтинее петрола щото ще спадне търсенето след като Китай си се самоснабдява....

47

Хм

преди 5 години

Американските атаки срещу цяла поредица от държави(вкл.Русия) ги праща директно в орбитата на Китай.Ако това продължи така,Китай ще се окаже с повече сателити от САЩ.

46

Анонимен

преди 5 години

Китаецо спасява Мадуро на Путин !

45

Аз

преди 5 години

На Венецуела и стига само Китай да им купува петрола.

44

Анонимен

преди 5 години

Само лапачката крепи този луд свят. Кой може да излапа повече. Отврат.

43

Анонимен

преди 5 години

А защо им е помощ на венецуелците? Нали са фрашкани с петрол?

42

Анонимен

преди 5 години

Кога руските воници са изглеждали добре? Те или са пияни или махмурлии.

41

Мадурски

преди 5 години

Предпочитам охранени янки да ме крадат, отколкото гладни китайци, а и са повече, много поваче.

40

Анонимен

преди 5 години

Само избрани китайци могат да станат войници и са много уважавани. Като им казах, че съм ходил в казарма едно време, не можеха да се начудят. Е, сега съм и аз дебел като примиера, но и той беше як каратист.

39

поглед от друг ъгъл

преди 5 години

Това ,което ми прави впечатление в тази новина е китайският почетен караул.Погледнете снимката-има ли нещо ,което да не е идеално!?В тубата има разни материали за китайската армия-погледнете им униформите,шапките,външния вид,осанката,маршировката-даже и на женските групи!?Даже немските войници от времето на Хитлер изглеждат по-зле!?Вече не съм сигурен кои войници изглеждат по -добре-руските или китайските!?

38

Дзъ

преди 5 години

Поредната хапка на Китай под формата на помощ. Чакат като к о й о т и някоя държава да фалира и си ги завземат за половин век напред. Продължавам да си мисля че светът трябва да спре да произвежда в Китай и да купува от тях

37

ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

А Русия кога ще помогне на братският венецуелски народ? Мадуро кога да очаква корабите с квас и пелмени?

36

Анонимен

преди 5 години

Ами сега? Какво ще правят американците? Със Китай не могат да се борят, нито с Русия. Загубиха ислямистката си война в Сирия, сега остава в задния им двор да дойдат комунисти от Китай. Много тежка ситуация.