10

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ ЖИВЕЯ НА "ПЪПА" НА СВЕТА- ПЕРНИК -БГ !!!? НАМА КАТАКЛИЗМИ /ТАЙФУНИ И СИЕ/ ; КОМАРИТЕ СА ПОД КОНТРОЛ ;НЯМА ОТРОВНИ ЗМИИ И ДР. ; ИМАМЕ ВЪГЛИЩА И ЧЕРНОЗЕМ -НАД МЕТЪР ; ЧИТИРИ ПАЗЕЩИ НИ ПЛАНИНИ ; ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ВОДА -/МОЖЕ ДА ИМАМЕ И ПОВЕЧЕ / ; ИМАМЕ МЕТАНОВ ГАЗ- В ЗАКРИТИТЕ МИНИ-/НО КОЙ ГО БРИГА/ ; ИМАМЕ ИНФРАСТРУКТУРА И ХОРА КАТО МЕН,КОИТО МОГАТ ДА ЛИКВИДИРАТ ПОЛИТИЦИ -***.ОЛИЗЦИ; ПРЕДАТЕЛИ И НАТЮВЦИ ...ИМАМЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ БОЙЦИ !!!???!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Сега и щетите ще им плащаме. Мамка му

8

Анонимен

преди 5 години

да нанася колкото се може повече щети це да да вземат да се занимават със себе си вместо все да гледат канчето на другите

7

Боби

преди 5 години

Виновни са руснаците.те са измислили урагана.чудя се как досега някой не го каза.

6

Анонимен

преди 5 години

До Само Да ПопитамГолямо питане бе. Силата на вятъра там е постоянна в урагана и не е както в текста се казва 110 кмч ами се увеличава до 144 и даже до 160, а у нас са кратковременни пориви на вятъра.

5

Само Да Попитам

преди 5 години

Както си и мислех , тамошният УРАГАН , АМА АМЕРИКАНСКИ , СИ Е ТУКАШЕН СИЛЕН ВЯТЪР. НО ШОМ Е В ХАМЕРИКА Е НОВИНА ВЕЧЕ .

4

Слънчарски

преди 5 години

До Само Да ПопитамСилата в урагана не е толкова във вятъра, а в това че в източното крайбрежие на САЩ се движи от изток на запад и по този начин образува от 2-5 метра вълни, които правят най-голямата поразия. Освен това там са *** и за да им излезе по-евтино строителството строят предимно с дърво и много кекави стъклопакети, докато при нас сме с бетон и повечето вече със здрава дограма.

3

Само Да Попитам

преди 5 години

И каква е разликата, като силата на вятъра е една , валежите също ?

2

Анонимен

преди 5 години

До Само Да ПопитамУраганът си е планетарно събитие. Това, че обикновено се случват само над територията на Щатите или Япония или нейде в океаните е друг въпрос. Искате у нас да има такива урагани за да ни пишат по вестниците ли ?

1

Само Да Попитам

преди 5 години

Защо тук в България когато вятъра е със скорост 120-130 км. в час казват ,че ще има силен вятър , И ТОВА Е . НЕ ГО СЪОБЩАВАТ КАТО СВЕТОВНА НОВИНА И ЦЯЛА СЕДМИЦА ДА Е ВОДЕЩАТА НОВИНА ЧЕ ТАМ ЩЯЛО ДА ИМА УРАГАН С ВЯРЪР 110КМ В ЧАС. АМА ЯВНО ЩОМ Е АМЕРИКАНСКИ 110 КМ В ЧАС СА ПО-ПО-ПОВЕЧЕ ОТ НАЩЕ СИЛНИ ВЕТРОВЕ СЪС СКОРОСТ 120 КМ. В ЧАС. САМО СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И ЩЕ ЧУЕТЕ ,ЧЕ СЪМ ПРАВ.