11

Хуулиганс

преди 5 години

Щом като от тая държава дори ромите бегат смятайте колко сме 7 милиона ама друг път.Броят тия в чужбина както и мъртвите вече за да го докарат до 7 милиона.Държавата е пред тотален колапс!

10

До 6

преди 5 години

Аз като си въведа адреса на блока, GPS-а пак ме води на точният адрес. Не виздам тези координати какво оскъпяват при положение, че могат са се вземат наготово от googlemaps примерно. Или преброителя като е на адреса въвежда координаъиъе на които се намира. Наистина не разбирам кое струва толкова пари за да се въведът някалви координати.

9

хора!!!

преди 5 години

До ГалинПоследната дума е излишна.

8

Галин

преди 5 години

Ама пребройте първо колко сме българите и го обявете, а след това обявете и колко са последователите с родина Индия....не ни слагайте под общ знаменател с тях...защото те НЕ са българи, а безполезна маса хора :)

7

до 6

преди 5 години

И к'во като е така в Европа ?

6

Само питам

преди 5 години

И защо да се броим,за да разберем колко сме ли!?

5

Анонимен

преди 5 години

Заслужава си преброяването само заради GPS системата. /Обеснение за незнаещи/ Така е в Европа. Всеки дом си има номер като на автомобила. Като зададеш номера в GPS-а и колата те води до точният адрес.

4

Джо

преди 5 години

Абе герберите тия милиони за нищо ги нямат. Нищо чудно до 2021 да има оскъпяване и сумата да набъбне...до 100 млн.

3

ал куропаткин

преди 5 години

a за преброяване на дивите зайци кога ? ще отпуснат ли поне едни 10 милиона

2

The Big Щепсел

преди 5 години

Повече пари има в кутиите за обувки на "светлия" бизнес. По-добре съберете данъците от Домус и компания... Сумата, която ще влезе в хазната е цинична за всеки нормален българин! ... О, забравих... те се изтриха от регистъра...

1

anonimka

преди 5 години

45 млн. лева за тая глупост. 45 млн. А за майките на деца с увреждания пари нямаше? Няма и за пенсионерите? Няма и за здравеопазване и ще искат от нас нхем да се осигуряваме един път, после още един, а накрая и да си доплащаме.