39

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerПешаците не могат да умрат първи в боя, по простата причина че влизат последни в боя. Ролята им е да зачистят окончателно територията. Просто да убият или доубият каквото там е останало. Да уточним, сега е така, в миналото не е било така.

38

Смех

преди 5 години

Няма ли население бе клоуни нали сме 10 милиона според последното пребраяване.Нали новозеландци се преселвали тука и австралиици.

37

Анонимен

преди 5 години

Карака1анов е доносник на зловещата ДС!

36

Анонимен

преди 5 години

Ако беше много хубаво,Сидеров и Джамбазки щяха да служат в армията и нямаше да им се налага да дезертират от военна служба

35

Solar Power

преди 5 години

Аз съм против ! Взехте 2 години от живота ми за да ви работя безплатно всеки месец срещу 1.50лв. Това е робски труд. Който иска да ходи аз не и децата ми няма да отидат ако е нужно ще им купя друга националност. Който иска да ходи да ходи да плащат по 2 хил. лева заплата и това е... НЯМА *** ! Нали ви е ясно,че пешаците първи ще умрат при война. Няма луди без пари да работят.

34

Анонимен

преди 5 години

bezplatnoto zdraveopazvane koga se go varnat

33

Анонимен

преди 5 години

До 32но ние искаме ЗАДЪЛЖИТЕЛНА военна служба, та макар и за 6 месеца!-"задължителна" ще стане, като върнеш социализма, т.е. никога!

32

Анонимен

преди 5 години

ДОБРОВОЛНА военна служба имаме и сега, но ние искаме ЗАДЪЛЖИТЕЛНА военна служба, та макар и за 6 месеца! За да се научат някои момчета що е дълг към Родината, що е ред и дисциплина, какво е да вземаш самостоятелни решения, какво е да носиш лична отговорност за действията/бездействията си! И да станеш мъж, а не ***!

31

Анонимен

преди 5 години

То млади хора не оста в България той за казармата мисли., пак и чак доброволна ...

30

Продължение -

преди 5 години

Дори и да е забременяла някоя непълнолетна девойка,която е престанала да ходи на училище, защото е било имитирано нещо като сватба без подпис на документ, социалните служби да взимат детето веднага след раждането, а девойката да заминава в Женските трудови войски и да стои там,докато навърши 18 г. Но не по-малкоот 3 години.През този период да я научат да чете и пише,да й четат макар и най-елементарни лекции по история и география, да я научат на някаква професия и после поне 2 години да работи

29

Разумно предложение

преди 5 години

Освен предложеното в коментар 6 ("Глупости на търкалета"), да се въведе и това, което се предлага в коментар към друга статия от вчера - да има и специалниТрудови войски за лицата от женски пол, които не са завършили средно образование.Предлага се те да отиват там веднага след като отпаднат от училище, дори и да не са навършили 18 г. Вероятно се има предвид това, че веднага ще почнат да раждат.Аз добавям: Дори и да е забременяла някоя, детето веднага да се взима от социалните служби - продълж

28

bobi 1980

преди 5 години

pratete programistite v armiata da svarshat neshto polezno

27

Анонимен

преди 5 години

Гледайте филмът "Граница" от 1994-та година. Български филм с доста международни награди. Има го и в Замунда и във Вбокс и на други места.Играят Наум Шопов, Чочо Попйорданов, Мариус Куркински, Зуека и други.Който е ходил в казарма, ще си припомни част от действителността!

26

Хмммм...

преди 5 години

Че е плюскало - плюскало е,че е *** - *** е - ама все на Власт бе!! Всички се бъзикат с него - а то само се усмихва снизходително - а върви да се бориш с подобна Сила!

25

Ludoto Lenche

преди 5 години

...kogato Darjavata se varne I zakonnosta shte se varne I horata shte se varnat I armiata shte e armia !!! Ribata mirishe ot kam glavata !!!

24

Анонимен

преди 5 години

Хора, само едно искам да ви кажа... Преди време се запознах с 32 годишен полковник.Нямам повече коментари!

23

Шкембуркооо...

преди 5 години

Искаш да Служим на Краварите - и то Доброволно - браво бе,агентино 007! Ашколсун,кьопоолу...

22

Ванката

преди 5 години

То няма желаещи за платена служба, той за без пари иска! Да не говорим, че цялата ни армия е ненужна и некадърна, само надуват гъдзове за наша сметка.

21

Пацифист

преди 5 години

А бре Каракачанов, а бре дупе просто и лакомо , май не се чуваш какво говориш , пфффффф?!?!

20

Шишкоооо!

преди 5 години

Свали поне 30 кила сланина - доброволно - и тогава говори за доброволна служба - и на кого да Служим - освен на храносмилането си - прочети нещо за полковник Дрангов бе,момче...