16

Анонимен

преди 5 години

Орбан както винаги е пич и не се дупи на господарите

15

Кифладжията

преди 5 години

ЕС е мъртъв, разберете най- накрая! До 15 години ще стане арабо-турски халифат с малко сомалийски пирати за украса. Малко, малко... колко да са малко? Не може да си вкараш стотици хиляди ядрени физици в продължение на десетилетия, да храниш децата им и да очакваш светли бъднини. Поинтересувайте се колко християнски имена има в началните училища навсякъде в западните страни. Ще останете удивени.

14

Анонимен

преди 5 години

С наблюденията ми от преди десети ноември и след това ми е безкомпромисно ясно, че живеехме значително по-добре преди демокрацията. Всички. ЕС е някакъв вариант да се почувстваме малко по-добре, но има твърде много негативи и той. С или без мигранти, преди имахме по-малко грижи. Жалко е, но е факт.

13

ergen4ev

преди 5 години

До Анонимен10не схванах коментара ти но важното е че поне ти си знаеш какво имаш в предвид нали?на всички ни се харесват европейските кинти но не и правилата по които се стига до тяхза къде е източна европа без западна? обратно в ориента? или пак с русия?плюете ръката която ви храни ама се надрисквате от страх при мисълта че може да спре да ви храниза къде е орбан..боко..ципрас..и всички подобни без западна европа?

12

Анонимен

преди 5 години

Ех този Сорос. Когато фондациите му плащаха обучението на Орбан в Кембридж всичко беше ок! Как от 1984 г до сега нямаше проблем? Имат си някаква заигравка и Орбан го удари на глупости, на които *** се връзват.

11

Анонимен

преди 5 години

Орбан ще се кротне. Знае ползите от съюза. Нали благодарение на тях вдигна Унгария. Друг е въпроса, че верно прекали и позагуби позиции и се опитва да се задържи с изпитаното вече анти- мигрантско говорене. Обаче и то ще е до време. Съюза сам излезе с решение за спиране миграцията и решаване на проблема. Та реално ако не спре, просто още повече ще загуби позиции. Европа е правила и ще прави грешки, но винаги е решавала проблемите. Но най- хубавото е, че са склонни на преговори и имат чуваемост.

10

Анонимен

преди 5 години

До ergen4evЕ да ама Унгария се оправя икономически и без бежанци.И в САЩ негара подпяваше че няма заплати без бежнци.Кво стана?Дойде правилният човек и вдигна заплатите.А и на дедо Сорос парите не са безкрайни.В последната си реч доста плачливо звучеше че толерантна и демократична мултикултурна Европа е под заплаха от националистическата чума.Нова чума ходи по света и май всички я харесват.

9

ergen4ev

преди 5 години

изводи и равносметката за орбанчо е че пак друг му е виновен и крив също както нашето бай ганювче бойко когато нещата вървят добре е на върха на вълната а когато се сгафи вината се прехвърля към друг,източна европа няма нужда от авторитарни лидери а от реформирани институции те са сърцето на всяка държавност а не индивидуалния хвали пръцко с его до марс

8

Анонимен

преди 5 години

Меркел е бита карта.Чудя се дали германците ще я линчуват по някое време.Е може не официално ,но някой "крайно десен" да и види сметката някой хубав ден.Старият ред на либерасти с широко разтворени дупета за африкански и арабски любовни магьосници е на привършване.Няма да е утре или догодина ,но обществото се настройва по правилният начин.Тва за мултикулти обществото е наркоманска утопия по-безумна и от равенството на болшевиките.И те измряха а бяха камък и желязо.Тия ли третополови няма?

7

Анонимен

преди 5 години

Я Орбан нещо взе да смекчава тона. Това не са му приказките за пред унгарците, за да печели избори. Я да видим като е толкова против политиката на ЕС, стиска ли му да изкара Унгария от съюза. Не му стиска. Демек Унгария, както и всички малки страни имат интерес от съюза, ама политиците им ръсят мозък, за да печелят избори. Е и от еврофондове също. Всички се натискат да влезат в ЕС. После се правят на велики и плюят, ама не искат да излязат.

6

Анонимен

преди 5 години

ОПЪЛЧИЛА СЕ МРАВКАТА НА СЛОНА !!!ТОВА В МОМЕНТА Е САМО СПЛАШВАНЕ НА УНГАРИЯ!!!ЗМЕЙРКЕЛ ОЩЕ НЕ Е ПУСНАЛА ГЕСТАПО В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ДА ПОЧНЕ СЪС САНКЦИИТЕ И НАКАЗАТЕЛНИТЕ ПРОЦЕДУРИ СРEЩУ УНГАРИЯ СВЯТ ЩЕ ИМ СЕ ЗАВИЕ :DПОДКРЕПЯМ ОРБАН НО ШАНСОВЕТЕ МУ СРЕЩУ БАБА ЗМЕЙРКЕЛ СА -0%

5

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Орбан на съд! Над десет са пунктовете по които ще се обсъжда налагането на санкции срещу Унгария!

4

Анонимен

преди 5 години

Малко прекалява Последното изречениеНаемници от БрюкселУнгарските граничари са по-якиВ случая специалноОтбраната на ЕС трябва да е общаАко не го кефи - да напуска

3

Анонимен

преди 5 години

Това всеки го знае. ЕС не е репресия. ЕС е избор. Ама нали пропагандата иска да изкара някакво зло най- доброто място за живот. Орбан сам знае, че реално Унгария много дръпна точна благодарение на ЕС. Но и се уля с приказките за мигрантите. Хората казаха, че ще решат проблема ама той продължи да плямпа. И сега даде назад.....Та е хубаво лаладжиите да се усетят и те да млъкнат с глупостите си!

2

Анонимен

преди 5 години

ВИВА ОРБАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Меркел да си гледа собствената кухня.За друго явно няма акъл!Хайде, пенсионирайте я, бе ...