8

Свежо

преди 5 години

Искам да знам девойчЕто от снимката къде спортува и в кой часови диапазон. Има един спорт, дето прави хората щастливи и винаги в добра форма. За него са важни всеотдайността и разнообразието в практикуването. Другото е мижи да те лажем, въжета хах.

7

Анонимен

преди 5 години

до 6: Кой е този "създател" на тичането :D Като форма на спорт хората бягат от хиляди години - още на първите олимпийски игри го е имало като дисциплина.Освен ако "тичане" не е нещо различно от бягане - нещо подобно на тричане, ама без "р".Форумни експерти, какво да ги правиш.

6

Анонимен

преди 5 години

Бях се запознал с една и ми каза, че иска да е отгоре защото така се нагласяла и получавало по-силни оргазми. Скача ми 3 пъти за една вечер и после се оплака че имала мускулна треска, и другата вечер сменихме позата.

5

Анонимен

преди 5 години

Който не учи историята , ще повтаря нейните грешкиФидипид сложил началото на маратонското движение и се споминал на площада в Атина .Така че се пазете да не сте следващия след г-н Фикс дето цял живот обяснявал на хората как да векуват чрез бягане и заради практикуването му се споминал.

4

Анонимен

преди 5 години

Скачането на въже изисква някакви умения и освен това е скучно. Дори да не скачаш на въже а само да имитираш че скачаш пак не става. Истината е че трабва повече ходене а не само на колата и тн. Всеки ден ако се ходи по 5-6 километра е достатъчно

3

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Внимавайте, защото "създателят" на тичането, умря от сърдечни проблеми и последно време все повече отричат безконтролното бягане като начин за подобряване на здравето

2

спорт&транспорт

преди 5 години

Други спортни дисциплини, които можете да практикувате на закрито: гребане с лъжица в паница, вдигане на халба бира и за майсторите на спорта - 4Х100 със салатки.

1

мдааа

преди 5 години

А вие г-це,тичате ,скачате или само уплътнявате времето в писане?