51

Анонимен

преди 5 години

Хубавото на пазарната икономика е, че не се влияе от желанията на отделни политици а следва пазарните желания на хората!

50

Анонимен

преди 5 години

Може и да е прав, но все пак...................САЩ и ЕС са достатъчно силни за да смачкат Турция икономически.Турция си остава само регионална сила.Кога ще го разбере лудия диктатор Ердоган - султан?

49

въй

преди 5 години

а ние кво общо имаме с таа работа па се тревожим излишно

48

Wonder

преди 5 години

Ами комисионната от С400?

47

преди 5 години

Ердоган заповяда да не се извършват сделки с долари и евро в Турция !Този човек наистина смята Турция за своя собственост !

46

Анонимен

преди 5 години

Това на нищо не прилича, да правят долна икономическа атака срещу лирата на Ердоган ефенди.

45

Хан Крум

преди 5 години

Путин е следващия, който ще се пече на пангара. От началото на годината рублата е загубила 50% от стойноста си. Долари няма вече. До месец 1$=200 рубли. Честито на печелившите. До края на годината джуджето - гном ще бъде изметено от РФ. Ама рашките са *** и роби - ще изтърпят. Те вярват все още във светлото бъдеще на комунизЪма и във детските приказки за правда и свобода за народа които им нашепва дребния диктатор Шаломов.

44

Хан Крум

преди 5 години

Когато Господ реши да унищожи някого, първо му отнема разсъдъка. така е и със Ердо. повярва си падишаха, повярва си, че е станал божество. Опита се да стане султан, да играе самостоятелно, да хапе ръцете които го хранят, да налага исканията си на Европа и САЩ. тъпака не разбира, че реакцията на Европа и САЩ може да бъде и финансова, смазваща всяка икономика. Ми честито - до месец 1$=20 лири. Спасението е да се обеси Ердо пред Меджлиса. Бу, ха, ха, ха

43

Анонимен

преди 5 години

СЧИТАНО ОТ ВЧЕРА ТУРЦИЯ Е ОБЯВЕНА ЗА ОФИЦИАЛНО ФАЛИРАЛА !ДО 1 ГОДИНА ЩЕ ФАЛИРАТ БАНКИТЕ ТАМ !!!

42

месара

преди 5 години

абе ердогане, икономиката на турция расте и е силна - ония дни така каза , ти за некаква атака говориш, а и печките с долари си палите,...........!

41

До 25

преди 5 години

Тя и лисицата вървяла слекоча две години и чакала да му паднат маду..те, ама не паднали....Тука има един *** русофил, който ковек не знае да му се смее ли,да го съжалява ли...май КАТ гледам повечето му теглят по една майна и не обръщат внимание на глупостите му.

40

Много цензура в този

преди 5 години

Когато се хващаш с диктатори и мошеници , резултатът е такъв!Скоро народа ще те изрита, както и онова джудже в средновековната монархия Русия.

39

хаха

преди 5 години

До ВенецуелаВенецуела - 100% инфлация за 3 седмици.Средната заплата преди 3 седмици беше покачена на 31$, но само 3 седмици по-късно падна на 15$. Престъпност - 91убити на 100000 - най-висока в Света.Венецуела има 100 милиарда дългове към Русията. Русия е собственик на главните нефтени находища.Ама САЩ са виновни де.Има си хас да има диктаторче по Света, на което да не са му виновни САЩ.междувременно дъщерята на споменатия Чавес, заряза венецуелския комунизъм и е в САЩ с 3милиарда.

38

Анонимен

преди 5 години

По-страшно от това САЩ да ти е враг - е САЩ да ти е "приятел"!!!САЩ не признава никакви международни договори,споразумения или конвенции които противоречат или не отговарят на техните национални, финансови, икономически или политически интереси.Договорите и споразуменията подписани от САЩ не струват цената на хартията или на мастилото с които са подписани.

37

Анонимен

преди 5 години

Той сам се наака, а обвинява разни външни сили, типично за всеки диктатор.

36

Анонимен

преди 5 години

А за C-400 пари има ли? Който се е хванал с ушанките, не е прокопсал!

35

Pen

преди 5 години

*** какво е това "VS" в заглавието ? Да не сте 4-ти клас да пишете така ?

34

Анонимен

преди 5 години

сам се оплете в мрежата си завалията...

33

:) :) :)

преди 5 години

Evreykite bankeri revatKomunisticheskite fashqgi oshte poveche

32

Анонимен

преди 5 години

Тоя се върти и огъва като кючекчийка, няма равен