61

Браво

преди 5 години

Най-сетне счупи каръка. Поканиха го някъде.

60

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези глупости. На всекиго може да му се случи подобни нещо като това, което се случи на баща му. Нали човекът с триколката е жив и здрав, какво искате повече? Защо не раздувате така истинските безобразия и злоупотреби"

59

Анонимен

преди 5 години

Това е групата на държавите които имат президенти на които родителите им са направили нарушения по смисъла на ЗДП. От тази година България е горд член..А аз съм чувал, че е групата на президентите заврени зетьове и чехлювци.

58

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав е. Аз ще допълня: масонски елит !

57

Президент-провинциал

преди 5 години

Радев има силно провинциално излъчване и като изказ и като външен вид. Първите седем години от живота са най-важни, а той ги е прекарал на село! И това му личи за съжаление!

56

Анонимен

преди 5 години

Каква е тази група арайолуш?.Това е групата на държавите които имат президенти на които родителите им са направили нарушения по смисъла на ЗДП. От тази година България е горд член.

55

Анонимен

преди 5 години

А казал ли е нещо за баща си дето блъсна инвалида?

54

Друг от Северозапада

преди 5 години

До Иво 34Ей, бедеразд (това е западноарменско произношние), този човек ли не знае български?Говори вярно, ясно, смислено и понякога смело.Ти не знаеш езика ни - пред "за да" винаги се слага запетая.

53

Анонимен

преди 5 години

Каква е тази група арайолуш?Имало ли е референдум за да и станем членове?.Не знам каква е, но щом льотчика е там няма да е нещо хубаво.

52

Анонимен

преди 5 години

Каква е тази група арайолуш?Имало ли е референдум за да и станем членове?

51

Един от Северозапада

преди 5 години

И още нещо, сигурен съм, че речта, която е произнесъл, не я е сричал на български, написана от някой друг, не се е изказвал , чрез две-три изречения, които трудно можеш да свържеш смислово, както Борисов.Нито ще обърка някои столици, ако го попитат коя е столицата на Австралия, нито ще ходи през месец на консултация я в Американското посолсво, я във Вашингтон, за да закусва молитвено.

50

Унуфри

преди 5 години

Гуссин президент, по-добре малък елит, отколкото голяма сбищина. Разбирай 240+

49

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен "... Да, ама елита там не е от с. КРУШОВИЦА!!!!!"-----Да, прав си, не е от Срушовица. Но на няколко пъти се появява публично пиян, даже равновесие не може зда пази, и го водят, но се оправдава с дискова херния.Пред това, да ме управлява пиян привърженик на 3-тия пол и да ме управлява дама от Крушовица, избирам дамата от Крушовица. Щях да дам пример, с бивш охранител бивш взводен командир в академията на МВР, отказал да хвълли партийния си билет, и въпросната дама, но се въздържам.

48

Един от Северозапада

преди 5 години

Нещо да не е вярно от това, което е казал? Всичко, което не е гербер или герберски *** тук, с ръка на сърцето ще пизнае, че Радев е 1000 пъти прав. Особенно за инвестициите.Те трябва да предполагат чрез тях цялостно развитие и подобряване на икономическата обстановка в страната, на която са отпуснати евро средства, а не "усвояването" на едни пари от фирми, близо до Герб и коалиция, а после да обвиняваме шофьора, че катастрофирал, защото карал по новия асфалт с 53 километра в час.

47

Анонимен

преди 5 години

Че това е така от хилядолетия. Всеки път, когато народа придобие малко власт и ... Бум, надолу. След Наполен - бум надоул. Германия - дадоха власт на народа - Мустакатия. В Италиа - Мусолинката му се радваха, и го харесваха и го подкрепяха ... докао не го обесиха. Англия - брекзит ... Свобада, ама ги изтрещя 20% инфлация за 3 дена.Извод - хората, не трябва да се самоуправляват, защото са неспособни на това.

46

Анонимен

преди 5 години

Елитът Бойко Тиквата, Цецка Каруцарката и Цецо Скрина. Знаем го този европейски елит, истински аристократи.

45

Анонимен

преди 5 години

Празни мисли на един празен човек

44

Анонимен

преди 5 години

Е друго е нашия да влезе, запозна се с елита и го оцени.Малък е, да се смени с по голям. Направо целия му екип консултанти е готов да дава акъл, верно че няма кой да ги слуша, ама да си дадат заявката.Той предния не се уреди с кариера в НАТО, ама този може и да се класира. Даже има допуск.Бързо стана генерал и политик, така че освен да изпълнява не е показал друго да може. Елита изпълнители си има, акъл не ще, остава, нашия празно говори. По вълната за вътрешна консумация. Щом лае не хапе!

43

Къде

преди 5 години

Тоя къде е тръгнал, да не би да си въобразява , че някой ще му иска *** русофилско мнение. Това е Европа, никога повече СеСеСеРе.

42

Анонимен

преди 5 години

EС също като СССР е циониско-масонски проект за заробване на населението.