14

Боко

преди 5 години

Боко мафиоза е задигнал към 3 милиарда евро.Цялата държава е тотална КОРУПЦИЯ.МВР ,Прокура,съд,здравеопазване...Гетото на Мафията!!!

13

Тиквоний Велики

преди 5 години

гледам държавата яко се мобилизира.Хващат се перачи на пари,хващат се незаконни фабвики за цигари,яко се търсят пари пт длъжници на НОЙ и тн. Или държавата се оправя леко полеко или просто наще кАдърни депутати им трябват пари за нещо...аз мисля че е второто :)

12

До 9

преди 5 години

Споко. Ако след време изкарат кирливите ризи на Боко, ще ти падне ченето.Само да загуби трайно властта или да се поболее и да престане да е удобен за чуждестранните октоподи, на които предано служи, такива скелети ще изкарат от гардероба му, че свят ще ни се завие.

11

Анонимен

преди 5 години

ПО-долу, герберите са в екстаз.Само да кажем, че вашия вожд Бай *** е толкова обвързан с групи и групировчици, точно колкото и БСП и ДПС.Та, не се радвайте толкова.А и няма данни този от статията да е свързан с БСП.

10

Анонимен

преди 5 години

"Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни."

9

Анонимен

преди 5 години

Otide BSP

8

Анонимен

преди 5 години

Нали обича Павел и ще му ражда бебе защо ще се тресе за Бирмата?Ако обичаш един мъж какво и стигнеш дотам да му родиш бебе не ти пука особенно за бившия, ако ще да лази и да търси майка си.

7

waffen

преди 5 години

Аки сте истински барети ще влеьнете в парламента и ще арестувате всички 240 и после всички други били на власт ама сте платени *** и такива ще си отидете .Хайл Хитлер

6

Анонимен

преди 5 години

Сега ще разтърсат жената недейте така в деликатно състояние.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако искат пак я поканете в Сърбия този път да ви пее на ушенце.

4

Анонимен

преди 5 години

Преслава маа *** по Турция и се прави на света вода ненапита.

3

месара

преди 5 години

престанете да чупите касичките на бсп_то бе! крайно време е другарката "истина" нинова да даде изявление и да спретне протест! ама защо ли мълчи......?!

2

sante_dog

преди 5 години

Защо ли обаче прокуратурата заобикаля бизнесмените близки до една парламентарно представена партия?Иначе браво! Само да не стане като с Вълчо/Ветко дето го задържаха ама той бил във Франция...

1

врата в полето

преди 5 години

Бирмат@ , Угандата , Сомалията.....изучиха географските атласи тез к***тили...........