23

123

преди 5 години

С парите внедряване и поддръжка на тол-система и с-*** за винетки може да се построят високоскоростни пътни участъци - Русе-Бяла, Ботевград-Видин и тунел при Шипка. Но тези новоизмислени с-ми дават по-бърза възможност за крадене от обкръжението на властимащите.

22

няма драма

преди 5 години

Голямо писане,голямо умуване......В Румъния аз от 2012 до сега съм ходил поне 10пъти и все е била електронна, т.е плащаш някъде и те вкарват в системата. Няма лепене, стъргане, цапане на стъклото. Цената е доста по-ниска. Вземат и левове по границата. Ние сме значи поне 6-7год назад. Ако има някой от Русе, Видин, Силистра и т.н да даде повече инфо-няма никаква драма. Тъпо е само, че ще се презаверяват хартиените, аз имам една купена Август 2018 и мислех,че продупчването е достатъчно, но ..уви

21

Анонимен

преди 5 години

Платай народе не са услушвай нива електронна винетки, нови занъци за старите коли и къщи, нова застраховка здраве. Санирнето свърши, асфалта също парите се изпариха, хазната празна, пълни.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1....И къде да се заявят хартиените...--------------------Най добре при гранична полиция за да продължи далаверката.

19

Анонимен

преди 5 години

От всичко това пак не се разбра тези които има по две коли една която е само до лозето другата за добро и зло две винетки ли пак ще купувам. Не мога и двете едновременно да карам , и няма човек който да кара едновременно две коли.Защо по този въпрос се мълчи?

18

Benebet

преди 5 години

Bg e-zdravni karti i te li taka?!

17

До 19

преди 5 години

Да се пререгистрират, ама срещу пръстов отпечатък и такса като за самолетен билет...Само така ще може да се влезе в тренда на "реформите", които ни пробутват напоследък.Оная, дебеланата нали каза, че не било рекет вдигането на винетките, защото хората имали избор - можели и да не пътуват?!?

16

Къде

преди 5 години

Къде ще се подават заявленията и как ,поне това можеше да проверите , ако сте истински журналисти , а не драскачи!Къде ще подавам заявление на сергията за зеленчуци ли, на входа на метро ли, къде?

15

Искам работа в НС

преди 5 години

Предлагам всеки ден винетките да се пререгистрират ...

14

Глупак

преди 5 години

Аз от цялата патаклама не разбрах пак ли винетките ще са 4 пъти по-скъпи от тези в Румания или новите ще са вече 8 пъти по-високи, с помощта на тези нововъведения?Четох, че имаме най-скъпото здравеопазване в Европа, което за сметка на това е най-неефективното.Сега как ще е с транспорта - ще имаме ли най-скъпия километър, но за сметка на това по най-скапаните пътища?

13

House M.D.

преди 5 години

AC/DC поздравяват АПИ!

12

Варан

преди 5 години

Е,как не разбрахте къде ще ги презаверявате -при Цвъки срещу 5лв.че му свършиха парите и иска да си купи още някой апартамент.

11

бре

преди 5 години

Е нали правилото беше че ако сега си купи човек годишна винетка тя ще важи една година от датата на закупуване.Значи всички който са си купили сега годишна винетка на 31 януари догодина ще пият една студена вода!

10

Анонимен

преди 5 години

Май само се чудите как да събирате пари. Българска работа срама нямате ей

9

Анонимен

преди 5 години

Нещо не са наред с тайминга!Хартиени винетки щели да важат до 31 януари, обаче ако изтичали след 1 януари, трябвало да подават молбички до 31 януари. Т.е. ако винетката ми изтича на 15 януари, тя понеже е хартиена ли ще важи, или понеже изтича след 1 януари и не съм подал молба - няма да важи и съм нарушител

8

Анонимен

преди 5 години

И да видим тогава товарните автомобили как ще бягат от платените пътища и ще натоварят още повече останалите

7

Анонимен

преди 5 години

Милиционерска държава с администрация на ниво от 70-те години, оперираща с хартиени заверки и печати. Моята е до март и нищо няма да им заверявам, като ме спрат им показвам касовата бележка и дупките на стикера.

6

Gorey

преди 5 години

Za vazdushnia traffic li tova?! Za minalata godina kolko leva ima Goranov ot vazdushnia traffic nad rebegeto?!

5

Анонимен

преди 5 години

"И къде да се заявят хартиените , за да не се изгуби стойността ?!???"Още не са го измислили. И такса ще има, само почакай ;) Нали не мислите, че гърбавите ще изтърват удобния момент да острижат още малко 80-те процента?

4

zeus

преди 5 години

Толкова просто беше сегашните винетки да важат до датата на изтичането им, а после да се издават само електронни. А сега с колата на опашка за презаверяване, електронно управление по пожарникарски...