341

7

преди 5 години

До За Хората и МишкитеЛЪЖЕЦ!

340

Киро Дебелия

преди 5 години

Maтериал на Дойче Зеле, относно някакъв малоуменн германец, дето без да проучи как стоят нещата се наврял някакво умряло БГ село и сега реве, че го ограбват. Алоууу, Дойчланд - вие какво си мислите бе, че ще си харчете голямата немска пенсия в колонията Булгариен ли? Я марш обратно в Германистан - там ще ви оправят афганистанците и мароканците.

339

7

преди 5 години

МУШМОРОК СМЕШЕН...КОЙ ТЕ Е ВИКАЛ?!?! АЗ СЪЩО НИКОГА НЕ БИХ ЖИВЯЛ КЪДЕТО И ДА Е ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ---ОТ ТУК ПО-ХУБАВО НЯМА!

338

до 334

преди 5 години

Ако коментарът е към мен,нямам нито бързи,нито бавни кредити.Моята пенсия и заплата не става ясно,как ми я плащате,след като работите в чужбина.Вероятно аз давам пари,за пенсията на ваши възрастни близки в България.Съжалявам,че не сте попаднали на подходящи "даскали",когато е трябвало.Не се харчете за картички,защото предполагам,че всяко пени ви е нужно,а и ще стане много романтично.

337

Не съм трол

преди 5 години

Ха-ха Еб...симо тъпия шваб. За 10 години научил 3 думички и се оплаква, че е изолиран. Тоя кaпут сигурно очаква селото да научи немски и да почнат да му целува гъзарете понеже е много Убаф германец. Не знам - пълен негодяй

336

пецата

преди 5 години

ралфи ами този бългсрин дето ти е мил акото в твоето вц в германия да не мислиш че го е правил от кеф , не ти ли е светнала лампичката защо бг-тата са при вас роби , да не е избяг от хубаво от тук , англичаните и немците основно идват в бг заради евтините сиганки по селата , на някой друг го разправяйте тея

335

Мишо

преди 5 години

Аре честита демокрация!

334

Анонимен

преди 5 години

до 354 БРФ !Прав си!Баща ти сигора е някой крадлив кмет който те хрантули от сутрин до вечер, пьлни ти колата с бензин и ти горкия се скиташ по крьчмите като някой уличник! Дее тая работа в Бьлгария че се зарадвах че ще мога да се завьрна в родината си?

333

Анонимен

преди 5 години

само не разбрах у префалената Германия, пенсионерите толкова ли са зле, че търсят къде навън да живеят, че в Дойчланд немало начин????? Какви са тия ниски пенсии в най-яката държава в ЕС, спрямо тамошното ниво на издръжка на живота???? Това ли е префалената немска икономика???

332

Анонимен

преди 5 години

Статия пълна с правописни грешки....

331

Анонимен

преди 5 години

А бе тия факин шваби кой им е позволил да идват в държавата ми?????

330

Анонимен

преди 5 години

няма нужда немци да идват да ни обясняват, че тук не става да се живее . всички си го знаем това мнооого добре. не ставаше за живот и преди '89 ,но хората тогава нямаха избор... а сега, след десетилетие далавери на БСП и десетилетие далавери на ГЕРБ ситуацията е нетърпима..и не става дума само за пари огледайте се и вижте сред какви неандерталци смевсъщност две прослойки са си добре, не им пречи. едните са *** нали живеят на чужд гръб, другите са ДС-богаташите нали те си скроиха законите

329

Бай Бай Ганьо 2

преди 5 години

Истината да ви кажа за оня дето вчера се отказа да наследи поста на министъра на транспорта. Тоя *** попадна някакси в Блумбърг в Лондон и приказва на английски с журналистката там, От целия разговор той разбра само поздрава за добре дошъл и за довиждане другото той не го схавна. Не разбра какво го питат не защото не знае английски ами защото не знае Икономика и няма понятие (хабер) за това какво се очаква от него като представител на правителство. Хубава природа, но обладана от тъмни субекти

328

Анонимен

преди 5 години

ЗА МИЗЕРИЯТА И *** В БЕРЛИН МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ МНООГО... БЕЗДОМНИЦИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ, НАЙ ПРОДАВАНАТА СТОКА СА НАРКОТИЦИТЕ И АЛКОХОЛА, В "БЪРЗА ПОМОЩ" ЧАКАШ МИН. 8 ЧАСА КАТО СПЕШЕН СЛУЧАЙ, ДЕНОНОЩНО ДАВАТ ПРЕДАВАНИЯ ЗА РЕВЯЩИ БЕЗДОМНИ ПЕНСИОНЕРИ ДЕТО ТЪРСИ ДА СЕ ЖЕНИ ДА ДЕЛЯТ РАЗХОДИТЕ ЗА СКЪПАТА КВАРТИРА , ЗА ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД!!!

327

Анонимен

преди 5 години

Такава е евроатлантическа България! Убава! Такава я искахте. Проблем????

326

Тони

преди 5 години

От Уики: "Населението на селото е от гагаузи и преселници от северна Добруджа". Около 100 човека, не малка част от сивите. Оставям с впечатление, че дойчовците търсят аванта, а местните гледат на тях като на касичка или са от берящите джилезу. Идеална рецепта никой да не е доволен.

325

Анонимен

преди 5 години

Емиграция означва, когато млади хора напускат страната си да градат бъдеще нялъде другаде, но няма дума за това, когато пенсионер от някоя западна страна отива да си кара пенсията в место, където всичко е десет пъти по евтино, но редом с това и по опасно и изоставено. Това е неестествено, да отидеш да бъдеш шенсионер там, където населението е избягало и са останали само шведи. Какво са очаквали тези шваби????

324

Бай Бай Ганьо

преди 5 години

Ако имаше държава щеше да има и граничен контрол а не ливанци да преминават през летище софия като през парка. Ако имаше държава тя щеше да се погрижи органите за безопасност да пазят народа и да бъдат уважавани ане Милиция закриляща бизнеса с *** и наркотици на мафията. Ако имаше държава то данъците щяха да се разпределят по сектори а не да купуват имоти в чужбина на Емигрополитиците. Ако имаше държава ТЕЦ Варна нямаше да е купен от дружество с основен капитал по малко от 10000 лева

323

Хуулиганс

преди 5 години

До АнонименМи хората имат стандарт басейни коли и тн тва че българите им "стигат" 500лв като скотове е друг въпрос.

322

Анонимен

преди 5 години

Красива къща .Не разбрах къде се намира ? Бих я купил пък тоз да си върви в германията със тия евро да го питам как ще живурка там .За басейнчета със солари само ще сънува .