381

savanarola

преди 5 години

само да добая , един познат немец заболя от рак и доиде на златните да се прости с всики бармани защото със родата и съседите не си говореше от години

380

Анонимен

преди 5 години

Shto ne ide v Romania da Gi dovarshat barem :-))))

379

Mimi

преди 5 години

Na Tezi dvamata im davaxa zaminavaneto po nemskata tel. Kogato zaminaxa za Bg.Sajalavam ama Ralf da beshe rabotil poveche za da ima Po golqma penciq i da ne mranka tam Shtoto s tiq pari Tuk e edin bednqk Gute Nacht

378

Анонимен

преди 5 години

До Защо плюе съседите? 410За знанието на месния език си 100% ПРАВ! Че ни е скапана територията е факт, но щом си в нея знанието на местен език е задължително - нвма спор!

377

И на кой му пука

преди 5 години

Кой не му харесва прав му път за къде му душа сака

376

Защо плюе съседите?

преди 5 години

Тоя защо плюе съседите?Той като знае на български само ,,хляб" и ,,вода", хората как да го разберат,че и обиден. Не са длъжни да знаят немски съседите му.В Германия защо мисли,че щяха много му обърнат внимание немските съседи?

375

смешко

преди 5 години

Какво може дасе очаква от тази скапана даржава дето и кравите бягат при парва вазможност.

374

а в Германия с КОЛКО

преди 5 години

Ралфе, като си платиш сметките и застраховката за колата в Германия, С КОЛКО ти остава да живееш? Защо не каза на Дойче велето, беше ми интересно да чуя. Или щеше да излъжеш?

373

Ne e daleko

преди 5 години

V Turcia ste sa na goliam rahat, hem e po-toplichko tam moreto...hem i horata sa mnogo topli i sardechni, gostopriemni...

372

Един съвет

преди 5 години

Елате в Своге.Тук, не се краде. Пълно е с бракониери и се стреля на месо по крадците. Също като в Тексас!

371

Байганщина отвсякъде

преди 5 години

Коментари пропити от байганизъм. Съвсем прави са германците. Сгрешили са с идването си тук

370

Анонимен

преди 5 години

голяма вилаqмного бързане много нещо

369

Анонимен

преди 5 години

Има и доволни, които обаче живеят в яхтеното пристанище на Варна 😁. Ами то не става да се набиеш в някое скапано село тип гето с впианчени полумалоумни диваци и масово ,,чернокожо население,,. Има толкова нормални села и хубави градчета в България ама там имотите не са без пари.

368

В Унгария ли сега?

преди 5 години

Тия германци,ако смятат,че в Унгария,където искат сега да се заселват,ще им е по-добре грешат. Вярно е,че унгарците говорят немски от малки,няма да имат езикова бариера,ама са много много надути.Поне тия, които познавам в Германия са важни и част от тях нахални в много по-голяма степен от българите. Ще има да говорят зад гърба им унгарските съседи,а доколко е ефективна маджарската полиция против кражби,ще разберем от следващата статия на любимото Дойче Веле,което ще пише продължение пак за тия.

367

Анонимен

преди 5 години

*** той ако си е представял, че с минималната си пенсия ще си живее като цар, а *** ще го боготворят и ще му носят мед и масло, малко е позакъснял - умря Марко.

366

Анонимен

преди 5 години

е чак сега ли го осъзна че задунайската губернийка става само за азитските наследници на аспарухчо

365

германска им работа

преди 5 години

Тоя Ралф много важен.Как да живеел с 400- 500 ЕВРО на месец в малко село в България? Ралф да не ходи тайно в някой бардак,че после не му стигат парите? Защо хората от селото не му говорят. Те Германците като ги знам колко са комуникативни. Защо не ги пита как живеят с пенсии по 150 ЛЕВА на месец,че и някой с по-малко,съселяните му? В Германия да не им е било по-евтино,че са се заселили тук?

364

Анонимен

преди 5 години

Драги сънародници нека да не се съдим едни други .точно това искат политиците ни да бъдем разделени и се мразим.рибата се лови в мътен гьол.време е да се опитаме заедно да сложим ред в батака и хич няма да е лесно.харесва ми идеята за протест на 16ти.дано не е менте както се случва

363

extremist

преди 5 години

Махаме се от България! Животът тук не ни харесва! - ШИШИ Е ДОБРЕ, ТИКВАТА Е ДОБРЕ; КАКВО НЕ ВИ ХАРЕСВА БЕ

362

Анонимен

преди 5 години

Типични ганьовски коментари! Засегнаха ви ниското самочувствие а? Вместо да се замислят защо хора дошли в страната им, бягат отвратени, вместо да се вслушат в причините им, и да видят че реалността е точно такава каквато я описват! Няма такова нещо при ***! "Гат не им харесва да си одят на Германията" Много *** и злобен народ ей!