9

сериозно

преди 5 години

Добре де като пътувам до чужбина, където пътят ми е 30 ч. как да съм с колан през цялото време?

8

Анонимен

преди 5 години

Умните държави действат превантивно, мислят какво може да се случи и действат, за да го предотвартят, при нас всичко е след дъжд качулка.

7

Един турчин

преди 5 години

За пореден път се убеждавам,че ни управляват дълбоко заспали хора.

6

АВС

преди 5 години

Искали и по-високи цени на билетите, заради поставянето на коланите! Предлагам да поскъпне двойно цената, че да смениме маслото и гумите на автобуса другия месец!

5

чарли

преди 5 години

Пропуснали са да поставят изискване всеки пътник с каска.

4

Анонимен

преди 5 години

И веригите на Иванчева за по сигурно! Не е зле да се помисли за катапулт! Водача като види, че пада в реката катапултира пътниците, ако те се уплашат или спят!

3

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде видео! Да сложат и в домовете ни, и в тоалетните, баните...Колани ли? А ако автобусът се подпали и коланът заяде? Как ще се измъкват хората от тия каиши? Ще изгорят живи!

2

Само факти!

преди 5 години

Преди няколко дни пътувах с автобус, оборудван с колани. Жалка работа. И с тях хората пак ще се търкалят из целия салон, ако автобусът се преобърне. Много по-зле са от самолетните и нямат нищо общо с тези в леките автомобили. Отделно на шофьорите им е през волана за пътниците.

1

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше! Сега да се намери начин и как да се предотврати пушенето на шофьорите по време на път, без това да води до скандал с направилия забележка пътник.