8

Анонимен

преди 5 години

Ама си направиха паричките, нали :)Който може го може !!! И аз съм финансист И КЪРТИМ ОТ КИНТИ.

7

Анонимен

преди 5 години

Кат се качат много по клоновете те се чупат и тупват на земята,а тия дето са по близко до земята минават по леко,от върха падат по-здраво кат се прихващат за клонове,но тъй кат натежават на клоновете заедно с другите падат яко,болежки тежки яко травмирани,но ако човек е на земята далеко от черешата крехка за него няма такъв проблем най-много да се обърне и да види как капят заедно с черешите,ако е негово дървото най-много да рече-егати черешарите дето съм наел,отиде ми дървото,язък за фиданката.

6

...

преди 5 години

Епа просто е! Цялата икономика в световен мащаб се движи от ЛАКОМИЯТА! Не лакомията на тия дето произвеждат, макар, че и там я има, а лакомията на група хора дето са свикнали да вземат мноого пари годишно и правят ВСИЧКО за да си ги приберат тия пари! Лошото в случая е, че те ЛЪЖАТ, МАМЯТ и други неща, но накрая единственото което получават, след като са СЪСИПАЛИ живота на милиарди хора, е едно потупване по гърба чек за няколко стотици милиона и думите: Нищо следващия път може и да се получи!

5

Анонимен

преди 5 години

Балонът се надува, надувайте момчета...И така на всеки десетина години

4

Анонимен

преди 5 години

До Димо Падалски 2 Стига сиромахумилство, икономисте. Мноо си грАмотен, да знаиш!

3

Анонимен

преди 5 години

Еврото ще го сменят като му дойде времето, както първо беше екю. Германия като обере всички в еврозоната тогава ще пуснат Амеро нова валута и в САЩ ще пуснат Амеро като се обединят със Канада, нещата отиват на зле.

2

Димо Падалски 2

преди 5 години

..... Освен това ..... Точно този вид "КРИЗИ" се правят напълно умишлено ... в "ПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ" ЗА "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" ЗА ДА ИМАТ ТОЧНАТА "ПЕЧАЛБА" !!! .......... А именно ..... БОГАТИТЕ ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО - БОГАТИ ...... А БЕДНИТЕ - ОЩЕ ПО - БЕДНИ ......... !!!!!!!

1

Димо Падалски

преди 5 години

... Какви "икономически и финансови кризи" , бе ?!?! ... За някакви си ... "ценни хартийки" ... ?!?! ... Хората преди векове са живели дълголетно ... щастливо ... и чисто ... само с лъка за отстрелване на "храна" и вечерта да "оправят" жената в пещерата или колибата ! ... Какви "финансови кризи" ми пишете ?!?! ... С 100 евро трагикомична пенсия в Абсурдистан или 300 евро смешна заплата ... КОЙ мислите , че може да уплашите с това писание ?!?! ... :) ;) :)