22

Анонимен

преди 5 години

Вирусът тръгва от Южна Корея, той е синтезиран от американските вирусолози за да уморят Китай, Северна Корея и Русия.Биологично оръжие е тоя вирус!!!Това се отнася и за вируса на СПИН............био-оръжие!

21

една камила

преди 5 години

Че от кога у Южна Корея има камили?Значи никакво ходене там.Пък аз тъкмо мислех да отскоча на бързо я за дрънкулка,я за някоя яхта,ама нейсе,друг път.

20

Анонимен

преди 5 години

Еми така е като правят любов с камили ...

19

Анонимен

преди 5 години

Жидо-масоните пак пуснаха поредната гадост,която ще убие пак сума ти народ.тези сатанисти докато не си изпълнят пъкления план за златния милиярд няма да мирясат,ама да знаят,че и на тях няма да им се размине.Така е устроена вселената и причинно-следствения непоклатим вселенски закон гласи,че каквото посееш това ще пожънеш

18

Анонимен

преди 5 години

А така! Кой не си спретне веднага една екскурзийка дотам. Северна, Южна, все тая. Отивам, и от самолета право в най-големия калабалък на местния "щипи" пазар. Ръшкане като за последно. С и без камили, имали кихащи, кашлящи и хълцащи, първи да съм насреща им. После обратно те тукенка. Да не изтърва намалението преди въвеждане на задължителните здравни застраховки за 12 лева месечно!

17

Връл червен комунист

преди 5 години

Нов щам на бяс се разнася от сибирски папагали. Те кацат по гърба на южноамерикански зебри за да хапват колорадски бълхи и прас пандемия!

16

Анонимен

преди 5 години

Никакви корейски чесноядци в България повече, значи. Първо корейците, а после и всички останали. Вън от България и обратно по мястото на произход.

15

Неам нерви

преди 5 години

По домовете ли `ше ни избиват или ние да ходим... нЕкъде.. ?

14

LAB

преди 5 години

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ : ОТ ЛАБОРАТОРИИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА БЯЛАТА МАФИЯ- РАЗРАБОТИХМЕ НОВ ВИРУС ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ИЗЛИШНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА

13

Анонимен

преди 5 години

Бягай народе за ваксини срещу корейския камилски вирус. Ако сте пили камилско мляко от луда камила шанса се умножава по 2. А ако камилата е финландска, има опасност да хванете и птичи грип!

12

Анонимен

преди 5 години

тези журналисти се ровят нета(затова им плащат)...и хоп поредната сензация,на която им се вързваме...или по-скоро не...ама коментар да става...

11

Анонимен

преди 5 години

От кога Южна Корея е в близкия изток?

10

Анонимен

преди 5 години

До ПортънПодозирам, че в България, може би има лаборатория финансирана от Пентагона.-или от някъде другаде ... където растат високите тополи, гъстите букови гори и произвеждат все новичк-и нещакой знае?!

9

А 2

преди 5 години

Тука трябва яка дедукция : Вирусът се пренася от камили, но заразените са от Южна Корея.....Или при камиларите е имало продължителен контакт с корейци, или в Ю. Корея има вече мнооооого камили . Дали ????!

8

Вова

преди 5 години

Брей тия камили как бързо се разпостраняват... Кихат ли кихат...Ким Чен Ун не спи, трепе врага.

7

Виждащ

преди 5 години

7,5 млрд са овцете, не могат да ги управляват, а и лихвата вече не ги плаши, ако тръгнат като през 1917 , няма кой да ги спре.Решение -ликвидация!Начин - вируси, болести, ГМО, соц. деградация и разложение, поскъпване на живота, платено здраве,негативни новини, войни, смесване на раси и междурас. сблъсъци, социално и роднинско насъскване..Заради Власт, Управление ...и "Безсмъртие" на неКои..."докато остане само Един. Сигурно е Господ, но няма кой да му се кланя, освен този в Огледалото!Амин!

6

Портън

преди 5 години

Забравяте, че се взимаха проби от различни етноси.В този смисъл е модифициран за Балканските ширини.Подозирам, че в България, може би има лаборатория финансирана от Пентагона.

5

Восток

преди 5 години

Камилите не бяха ли в африка и близкия изток, а в далечния изток кога са стигнали?

4

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно, вирусите са направени да трепат само азиатци.

3

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам корейски !