13

Анонимен

преди 5 години

Като е в чужбина е жрица? За твои жени ли говориш!? Ако в БГ са били такива и навън са такива. Просто оттук им "кроят шапката" и там ги довършват. С надеждата, че ще стане навън УЕЛСКАТА принцеса става за просия и жрица. Като им вземат и документите са господин никой. Изпадат в нелегалност и никой не знае, дори за тяхното съществуване. Те други не могат да бъдат без документи и самоличност. Не могат да си намерят нормална работа. Не могат да се върнат в страната си, защото не съществуват.

12

Анонимен

преди 5 години

Вие се шегувате нещо? На 35 години държанка? . Кой ще я вземе? Дават за нея 20лева на пътя околовръстен и казва да слезе от камиона и да си ходи у дома. Още малко ще кажете че и 46-50 г. жени сменят различно ДНК по няколко пъти в денонощие. Нали се сещате че изглеждат в пъти по стари за годините си.

11

саса

преди 5 години

Ей бОйко, изгони инжинерите и лекарите в чужбина да станат ***.

10

аса

преди 5 години

образованите специалисти жрици ли са? Понеже основно толкова образовани хората занимават навън.

9

Пецо

преди 5 години

Германия е пълна с ***

8

Анонимен

преди 5 години

Борисов свали безработицата като изгони образованите специалисти на запад... Евала, Другарю Борисов!

7

Анонимен

преди 5 години

Сега извратените германци ще приписват всяко престъпление на бежанците...

6

анон

преди 5 години

е да, защото във възвишеното, но смирено немско общество този социален феномен принципно не намира място. те даже самите момичета са поканени там, защото нищо друго не могат да вършат и иначе ще умрат от глад, а неее, че немци - боже, опази! - ходят при тях или въобще възприемат такова социално разпределение

5

Анонимен

преди 5 години

Защо в Германия и ЕС хората са принудени да работят като жрици това ли е демокрaциятаНе напразно и викат- най-древната професия!Само в Русия отричат, че съществува, че има хомосексуалисти, че има СПИН! Въпреки това, това не прави Русия по-малко развратна. Напротив, прикривайки проблемите, дават почва за тяхното бързо развитие.

4

Анонимен

преди 5 години

Обичайната професия на Ганка зад граница.Нищо ново.

3

Анонимен

преди 5 години

Защо в Германия и ЕС хората са принудени да работят като жрици това ли е демокрaцията.

2

евроатлантик

преди 5 години

Пак има погазване на правата на невинните имигранти,бабушкерата Меркел веднага да се снима с тоя сириец и взаимно да си направят една снимка в името на мулти-културизма.

1

Анонимен

преди 5 години

В ЕС хората умират кат кучета по улиците.