21

бай Тъпчо

преди 5 години

Значи детенце прогледнало, жена заченала, друг пък проходил ама едно време-еееййй преди двайсет и кусур години-та ако искаш *** ги намери и ги питай де... Сакати прохождат, слепи проглеждат, само глупци не могат да поумнеят...То ако можеше и аз щях да ида, ама няма такава надежда-кой си е гламав, до гроб такъв си остава...Кой не вярва да иде на кръстовата гора да ги брои бе

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ти си га натрисаш като влизаш в темата. Все едно да минеш покрай църква и да влезеш,и да мрънкаш защо сте я посторили на пътя ми,и ми я натрисате.

19

Анонимен

преди 5 години

Писна ми като вляза в религиозна тема да чета проповеди от атеисти. Вие ще кавате кой в какво да вярва. Държите се като *** фанатични свешеници от средните векове. Винаги ще има хора,оито ще имат нужда дя вярват в нещо,защото човек такка е устроен. Дали вярата ще е цинична или идеалистична зависи от нагласта ана човека.

18

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам проблем хората да си вярват в литературни герои от стари книги ама хайде да не ни го натрисате на останалите?

17

Анонимен

преди 5 години

Ми ето вместо да давате луди пари за болноци в Турция и тн, хващайте се и отивате при чудесата.

16

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости.

15

Анонимен

преди 5 години

До До 13По какво тези хора се различават от тълпите в болниците? Как вярата в Бог се различава от вярата, че лекарят ще ти помогне?Разликата е в парите. Човекът е духовно същесто и божествената искра в него има много сила. Знам как звучи, но същата тази сила я ескплоатират и полити[ите и търговците и " Виповете" от Биг Брадър. Защото нашето внимание ги прави това,което са .Без него те са никой. А Бог и вярата в него го пръвръща в противник, трудeн за убиване,защото е труден за намиране)))

14

До 13

преди 5 години

Вярата може да бъде движеща сила, но когато се изпадне в крайност се привръща в мощна деградация! Да вярваш в нелепици, на всяка дума изречена от шамани манипулатори те прави наивен фанатик, опасен както за себе си, така и за обществото. Аз лично вярвам само на разума си, но всеки е свободен да вярва в каквото си иска, стига да не го натрапва на останалите.

13

Анонимен

преди 5 години

Вярата затова вяра, защото не се нуждае от доказателста. От доказатерства се нуждае науката.Вярата в успеха съпътства дори купуването на билетчета от лотарията . А тези хора просто са събрали и са отишли на място в планината. Е, верно, това не носи бърза печалба на никой друг освен на тях самите и чувството за принадлежност и спокойствие, а това е вредно...)))Снимката казва много неща.

12

Спарта

преди 5 години

Защо в информационен сайт се пишат приказки и небилвалици, че се представят и за факти?

11

Анонимен

преди 5 години

До 10. Така го направиха тоя народ , учителите им от Русия.Сега гледаме какво стана с руснаците. Едни простаци управляват едни ***.

10

Анонимен

преди 5 години

Колегата е много прав, българинът по принцип нищо не зачита и си я кара, както си знае, ама като види дебелия край и става набожен :)

9

Анонимен

преди 5 години

Като видях заглавието в първия миг си помислих "Боже, има някаква надежда за изцеление на Корни и *** от бесовете!", но после като се зачетох разбрах, че няма шанс...

8

Тома Неверни

преди 5 години

Тия попове и игумени все в трето лице ед. число говорят - "Жена се излекува, мъж забременя, дете полетя във въздуха". О, чудо!!! Само дето не са показали нито един от преживелите тия чудеса.

7

Анонимен

преди 5 години

Сакати поемат по пътя си???Поникват им нови крака ли?

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОпределение за "чудо": Събитие, за което някои хора са чували от други хора, които никога не са го видяли.==================ЧУДесно определение за нещата които се обещават от политиците. Но вие им вярвате и грасувайки им се молите и после никога не им държите сметка за неизплатените кредити на доверие от вашата вяра.А как пречи вярата в Бог? )))

5

Анонимен

преди 5 години

Толкова много отчаяни хора на едно място надяващи се на чудо и явно загубили вяра в министерството на здравеограбването у нас.

4

Анонимен

преди 5 години

Определение за "чудо": Събитие, за което някои хора са чували от други хора, които никога не са го видяли.

3

Анонимен

преди 5 години

На писалите пред какво ви пречи вярата на хората и простичките им човешки желания. Защо ви дразни, ако някой носи ливан вяра? Вие също силно вярвате,че това не е възможно. Това е вяра, затова за вас е невъзможно да се излекувате по този начин.Аз лично съм се убедила многократно в силата на думите по много нестандартен, да не кажа луд начин, а бях войнстващ атеист. Не знам дали е Бог или Логос, но словото служи еднакво добре и на религията и на науката, която спасява хора и ги праща в космоса.

2

..

преди 5 години

И един мармот завива шоколади :)Влезте в час, 21-ви век сме, как може да вярвате в приказки?