15

Магарии

преди 5 години

Най-накрая нещо да зависи и от подписа на Радев, за да му видим магариите !

14

Z

преди 5 години

Ало, ВОЛЯ, куца ви пропагандата! С такива евтини словоизлияния можете да впечатлите някой без основно образование! Президента решава за хората свързани с националната сигурност! Народа му е гласувал това доверие, а не вие там в парламента! Айде скрийте се в дуппките си, недоучени момчемца и момиченца!

13

Анонимен

преди 5 години

До ТАКА ЛИ?????А УВАЖЕНИЕ ЛИ Е ОТХВЪРЯНЕТО НА ВЕТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА ВСЕКИ ПЪТ ?????а уважение ли е всеки път да отхвърляш законите, независимо какви са?

12

ТАКА ЛИ?????

преди 5 години

ДА ТЕ ПОПИТАМ МНОГОЗНАЙКО А УВАЖЕНИЕ ЛИ Е ОТХВЪРЯНЕТО НА ВЕТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА ВСЕКИ ПЪТ ????? НАРОДА ВИЖДА И ТОВА И НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ КОЛКОТО ГО ПРАВИТЕ..........

11

Тато из Правец

преди 5 години

Ех да беше Плевнелиев ! С едно обаждане на Тиквун по телефона и слугата от Неврокоп изпълнава всяко желание на Банкянецо !!!

10

Камата

преди 5 години

Какво хубаво е направил този комунистически президент.Маша в ръцете на Нинова.Гади ми се само като го гледам.

9

Анонимен

преди 5 години

До 7Ха! Колко пък да е честен (П)резидентът, щом все играе по свирката на БСП?!Честен щеше да е, ако беше независим и си вършеше съвестно работата. Сега е твърде зает да си чеше топките и не може така да го пришпорват за един подпис. ***!

8

Анонимен

преди 5 години

Фалшив герой е Марешки! Пръкна се за запълване на дупки.

7

Анонимен

преди 5 години

Президентът е един от малкото честни политици, а тия от "Воля" в другия парламент няма да ги има, неадекватни са!!

6

Ха-ха

преди 5 години

Нормално изказване, Президента продължава да се мисли за фактор. Даже и от Воля му напомнят, че не е

5

РОС

преди 5 години

ИМА ЛИ ОЩЕ ДИНЕНИ КОРИИИИ?

4

annybody

преди 5 години

На кой му пука за "народа", то народ не остана - и не е въпрос на "уважение" - евфемизъм за брутална форма на поредния саботаж в характерния стил на БКП - президентът ни подведе през първата половин година от "владението на престола" - почтен и достоен мъж, после поде беквокала по крушовски и съсипа доверието на мнозина от тези, които му повярваха.Саботажите на БКП отдавна не са само срещу мандрите и платените от СССР "партизани", станали са още по-плитки, жалко за изпраните пенсинерски мозъци

3

Muradoff

преди 5 години

Няма проблеми ще подпишем за грипни ваксини... задължително за целия български народ...Па дано сте доволни ха-ха Ха-ха

2

Анонимен

преди 5 години

"Воля"............кой ги взема насериозно тия?Партията на варненския мафиот Марешки!!!Ще гледат следващия парламент през крив макарон от "Воля"!

1

Анонимен

преди 5 години

Абе, стига с тия преекспонирани изказвания, бе! Треа публикация!Търсите под Радев теле, ама няма. Ще намерите само самолета на летеца.