17

Активист на БКП

преди 5 години

За къде да бързат ???!!! Има още толкова много за крадене...

16

ПЕТЪР

преди 5 години

До Анонимен: ТОЯ , ДОГАН , МНОГО СЕ Е ИЗУЧИЛ В ЗАТВОРА , МАЙ . ХИДРОИНЖЕНЕР ,БАШ ПОЛИТИК , СЕГА ПЪК И ЕЛЕКТРОТО ХВАНА. ВСЕСТРАННО РАЗВИТА ЛИЧНОСТ -КАКТО КАЗВАШЕ ТАТО НАВРЕМЕТО.

15

МИТОВ

преди 5 години

До Професор: КО КАЗА -ГЕНЕРАЛА ЛИ ? ГЕНЕРАЛА Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО !

14

Анонимен

преди 5 години

Ми то има ли гербер с обвинение. При цацаратурата обвинения имат само от опозицията. А тия от ГРОБ са си чисти ангели, само дето крила не са им порасли.Апък Цецо замалко да го объркат и да го пратят да полежи. Ама навреме се усетиха, че не може гробар да е виновен. Те си се раждат невинни.

13

Байфидан

преди 5 години

До голем смех. Може, защото обвиненията бяха скалъпени и издадени присъди на по-долни инстанции под натиск от мръссниците от БСП. Най-горната инстанция отмени всичко (и правилно) и сега този човек НЯМА ОБВИНЕНИЯ. Ако това то говори нещо лесно ще си отговориш сам на твоя въпрос.

12

до Професора

преди 5 години

Леле къф финес и какво слово. Почти преписано от Винету.Но дори Майн Рид не си е позволявал толкова клозетни изрази.Но в устата на един герберски *** си е нормална приказка.ПРОДЪЛЖАВАЙ в същия дух. Колкото повече *** в ГЕРБ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

11

голем смех

преди 5 години

"Там има много хора, които не трябва да бъдат депутати, имат дори повдигнати обвинения, но те са на местата си и продължават да си работят"---------------------------------------------------------------------------------------------------------А човек осъден на две инстанции може ли да бъде депутат и председател на парламентарна група?

10

annybody

преди 5 години

Защо никой от местните три трола не вижда поредния саботаж на БКП?Толкова е очевиден, че дори и отдавна изпраните пенсионерски "мозъци" тук няма как да не помнят, че като "партизани", "активни борци", партийни активисти и профсъюзни дейци бяха обилно захранвани от партийната ясла и сега им е криво, че няма откъде да крадат.Дори не са благодарни и за париците, които получават като *** на БКП и за всеки случай *** срещу Боко-Цвоко - ялови сте, дори не миришете.

9

Интелектуалец

преди 5 години

До ПрофесорМного точен коментар. Поздрави!

8

Професор

преди 5 години

Както се казва бързай бавно или бърза работа срам за майстора. В ГЕРБ са експерти и знаят какво вършат. Нека българина бъде спокоен. Страната се развива успешно под мъдрото ръководство на Генерала.

7

абеее

преди 5 години

тези от ГрАб кога ще назначат или номинират за министър на транспорта, накой който не е блъскал или убивал хора

6

Вуте

преди 5 години

Претендирам,че познавам из детайли историята на България в детайли и от независими един от друг източници!Няма по тъпо управление от досегашното!10 години застой!Гербераски улигофрени,се надпреварват за по големи и по големи тъпни!!!Боку,деса,цвъки,чечка,другата смрадлива деса...Разсипаха цялата нация...

5

голем смех

преди 5 години

Че за къде да бързат. И без това в театъра на марионетките Баце е звездата. Всичко друго е анонимна масовка.

4

Анонимен

преди 5 години

Моля ви се, ми те не искат скандали. Искат да си крадат безпроблемно, и това е. А опозицията да си трайка, както си трайкаше при Миков. И всички също да си трайкаме нищо, че станахме за резил вече толкова години с най-ниските заплати и пенсии в Европа.Долно племе герберско.

3

Анонимен

преди 5 години

За никъде не бързаме. И без друго нищо няма да се промени.

2

Страната на селските

преди 5 години

Тарикати НЕ Е правова държава НЕ Е била и НЯМА и да бъде !

1

Анонимен

преди 5 години

За къде да бързат.Дадоха ТЕЦ Варна на Доган, скоро ще дадат и Софйиското летище на Турска фирма на концесия за минимални пари. После остава само за васали да ги назначат.