83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен И как сме живи след като всичко за джоба на определени хора.. Най-голямата корупция е там където има много пари и много евреи.. В България големи пари няма..

82

дебел депутат

преди 5 години

:)

81

Св

преди 5 години

Ще ви кажа кое най - много ме е дразнило на тези (не)възвръщенци. Винаги казват "Ще се върнем ако нещата в БГ се оправят". И си заминават, и си гледат оправния живот в чужбина, и си им е хубаво (дали лесно не знам), и всичко уредено. А ние стоим тук и "оправяме" евентуално да им е хубаво, като в чужбина и да се завърнат някога. Е аз ако имах възжможност и аз щях да замина. По здравословни причини не можах, но никога нямаше да искам някой да оправя нещо тук-или съм тук и "оправям" или изчезвам.

80

Анонимен

преди 5 години

Като не са успели на запад, се връщат в България.

79

Анонимен

преди 5 години

БСП - братя рекетьори, триколки, митьо очите герб- калинки, суджуци, обществени поръчки да, ей сега веднага се връщам. прибирам се за 2 седмици в годината и МИ СТИГА . действа ми много ИЗТРЕЗНЯВАЩО.бих се върнал да гласувам за Слави Трифонов ако изобщо ДС-другарите допуснат такава възможност

78

Анонимен

преди 5 години

Три милиона българи черноработници плащат пенсиите на поне 1 милион немски,френски и т.н. западни песнионер като плащат осигурителните си вноски на запад. Не може да се каже, че са предатели, просто са нещастни хора които са отишли там да мизерстват и да си изкарват хляба, защото в България няма работа. А това което изпращат за близките си е помощ, но все пак това е капка в морето, и то пак се връща на запад защото се купват западни стоки внос, второ качество.

77

Анонимен

преди 5 години

200 стипендии... Сериозно ли са толкова малко?

76

Анонимен

преди 5 години

Ти ли губиш 50 милиарда евро бе, смешен. В тая държава всичко отива в джобовете на едни определени хора. То даже който се махне оттука е по-патриот от тебе, дето им пълниш касичката с данъците си, а насреща получаваш едно нищо.

75

Анонимен

преди 5 години

В Русия пенсията е $100. Като не ровят в кофите за *** къде ровят?Тук никой не пие лосиони за баня, препарат за чистене на стъкло, антифриз, одеколон и т. н.

74

Анонимен

преди 5 години

Абе, ще се завърнат, след това някой ден на някое кръстовище ще ги помете някое полицейско / прокурорско синче без книжка, после работещата ни съдебна система ще му даде едни зверски три години условно, а пострадалият завърнал се ще пие една студена вода и ще си бие главата къде му е бил акъла.

73

Кой се връща?

преди 5 години

В евроатлантическия рай - демографска криза, банки и застрахователи фалиратм, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен От предателите губим 50милиарда евро , ако бяха в България БВП щяше да двойно по голям.. 2 милиарда печалба срещу 50миларда загуби

71

Анонимен

преди 5 години

какъв орешарски вие нормални ли стене ви влезе в *** ви кратуни,че дали е БСП или ГЕРБ все тая. далаверите и безнаказаноста ще си вървят с пълна сила, а милиардите ще отиват в съшите хора най отгоре тук в чужбина Българите като разбраха ,че истинското дясно беше ритуално самоубито на изборите и пак комунистите ще крадат чрез фалшивата си дясна банда гроб всеки коментираше точно това, че скоро времето за връщане в България няма да дойде

70

Анонимен

преди 5 години

Русия дава 200 стипендии които не са малко това е приема повината факултет ФМИ на година.. И няма никъде нищо за студенти българи в Русия в интернет - страх ги да навредят на семействата си и приятелите си в България.. Защото ЦРУ ще ги преследва или фалира.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Добре че сме предателите да вкарваме в България по един милиард годишно щото ако чакате на разБойко и чуждестранните му инвестиции (500 млн. за последната година) гладни ще умрете

68

Анонимен

преди 5 години

Завръщане няма, а има НАПРЕД, НАПРЕД И ПАК НАПРЕД !За тези които ЧАКАТ няма нито отиване, нито завръщане.

67

Анонимен

преди 5 години

В Русия пенсионерите не ровят в кофите за оргризки както в България.

66

Анонимен

преди 5 години

Аз също правя бизнес и работя яко .. И нямам време да се занимавам с фондации Тук-ТамТози някой го финансира за пропаганда на запада , на западни универистети.. Това негодници и *** тези са по-опасни и вредни от мигрантите от Афганистан

65

Анонимен

преди 5 години

Връщат се тези които не стават за нищо и разичат на връзките на мама и тате да им намерят тиха службица, ако може в Общината примерно.Знаете кой управлява общините и как се назначават кадрите там.Знаете какви хора се назначават и за министри - т ъ п и , но верни.Трябва да са безлични за не засенчват министър председателя.Койтот пък е отличник на Помощното училище в Банкя.

64

Анонимен

преди 5 години

*** дава няколко десетки стипендии за български граждани, които се избират да бъдат полурусначета или от семейства на болни русофили, така че да могат да им промият мозъците по-успешно.Освен тях може и да има единици откачени, които са отишли там платено. В Китай може да учат някои деца на дипломати или такива, които по стечение на обстоятелствата така или иначе живеят там.