10

Анонимен

преди 5 години

Абе кое друго съсловие само си определя заплатите с нашите пари?Кое?Никое.Само тези ***.Това е абсолютно незаконно.Плащаме им скъпо и прескъпо за да не съдят престъпниците които тероризират народа.Взимат пари един път от нас,и втори път от престъпниците за да не ги съдят.Пълен нонсенс,както те обичат да се изразяват!

9

Анонимен

преди 5 години

Догодина направо 24 хиляди лева на месец минимум и няма нужда всяка година да ги дигат.

8

Анонимен

преди 5 години

А пенсиите?

7

Виви

преди 5 години

Не ви ли е срам навсякъде ходите с връзки да си уреждате всичко .Не ни ли е съвестно че във вашите ръце са съдбите на толкова хора който решавате с лека ръка тази с която сега ще я протегнете за още пари.Ей колко хора имат висше и не са ходили като вас по нагласени конкурси .Това е безочие към обикновеният човек.

6

Анонимен

преди 5 години

Нали тия после ще дават индулгенциите !!!Най, най , най - корумпираната система !!!МАФИЯ2 400 лв. минимална ... ?!?!?!Срам и позор !!!Ама тия нЕмат срам !!!!

5

Анонимен

преди 5 години

До 3Защото пребориха мафията ли??борят я, като и вдигат заплата!обречена е тази частна държавица на хората с червените куфарчета, просто е обречена! нищо не може да я спаси, абсолюно нищо!

4

Пенсионер

преди 5 години

Тия не се ли наядоха,че още ще им дават?! А на нас,пенсионерите кога ще ни станат пенсиите поне на половината на заплатите на тези хрантутници?! Има ли поне един кредитен милионер осъден или приватизатор затворен?! Какво толкова работят,че ще им увеличават заплатите,когато у нас престъупниците от различен ранг и калибър са си на свобода?!

3

Анонимен

преди 5 години

Защото пребориха мафията ли??Върховенството на закона е само на думи................в България е в сила закона на джунглата.Незаслужено високи заплати!!Защо се наливат пари в нереформирани сектори, като напр. съдебната система??

2

Анонимен

преди 5 години

Охааа, ето кои нямат страх от увеличенията! Спете още, обичат ви!

1

Работник

преди 5 години

Ех пак нема лев за машинки