27

Панама пейпърс

преди 5 години

Респектирах са от желязната ръка на ПРАОСАДИЙЕТУ,напрао кефи.НЕЧОВЕШКИ КРЪВОЖАДНИ ИЗВЕРГИ БИВАТ СЪДЯНИ ТУКА ТЪЙ,КОЙ ГЕПАЛ ГИВРЕК ,КОЙ БАНИЧКА,РАОТАТА И МЕГА СИРИОЗНА.

26

House M. D.

преди 5 години

Герб пребори корупцията с Иванчева, стига толкова засега. Догодина пак. Борбата с корупцията е изморителна.

25

месара

преди 5 години

Явно Ветковци и Бенчовци с милионите са дребни риби спрямо Иванчева, щом не ги водят оковани в аквариуми. Тиквена му работа.

24

да

преди 5 години

колкото на крадците Арабаджиев и Стайков лъскавите коли са "подхвърлени ",толкова й е подхвърлен и подкупа на тая крадла !!!!!оня овалния й адвокат тоя път удари греда

23

House M.D.

преди 5 години

И отново не стана ясно чий го е дирила на "Кристал".

22

Така е

преди 5 години

До Анонимен 14 Марковски не е адвокат на ГЕРБ , а на дявола. Защитава само престъпници. Невинни не защитава защото там няма кинти.

21

анонимен

преди 5 години

Само да отбележа! Забелязал съм.Че когато някой излезе под "гаранция" В демократично време след 1989 г..Не бива нито осъден ! Нито лежи в затвор! А това че тия си седят и не ги пускат. Са обречени и ще си лежат в затвора! Властта си знае работата! -:)

20

8===o

преди 5 години

Иванчева в затвора - с тоя съмнителен подкуп и цирков арест.Оня с беемвето дето гази хора във Варна на свобода.Ветко на свобода (че се и чудят как да извъртят нещата ,че и синчето му да пуснат).Как човек да не обича цацатурата.

19

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Иванчева е стилна дама... - цветът на косата и е, като тоя на зъбите и...

18

Анонимен

преди 5 години

Ех, како, како ... Голяма беше тая лъжица за твоята уста.

17

Анонимен

преди 5 години

Така става в тази държава - големите престъпници, дето крадат милиони са на свобода, а разни дребни хорица с измислени престъпления обират пешкира. Разни острови, къщи по Испания и имения в САЩ СА ДРЕБОЛИИ. НО ако трябва да се изпира пешкира и обществото да се зарадва `как ги хващаме` моля, ето ви - хващаме ги и даже ги разкарваме из София с вериги като убийците през средните векове. Управлява ви мафия.

16

Анонимен

преди 5 години

Там им е мястото...

15

месара

преди 5 години

не мъчете фризьорката и замесничката и, вкарвайте ги вече в затвора! там ше си намерят истински приятелки и няма да страдат от липса на секс. на фризьорката пъпки и избиха вече, нервен срив ше получи, не ги мъчете!

14

Анонимен

преди 5 години

До Така еМарковски май нещо го закъсва.Адвокатските хватки не помагат срещу железни доказателства.Ха,ха..!-----------Марковси е герберски адвокат,който го натресоха на Иванчева и естествено,че ще работи против нея.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма надежда,герберите купиха Д.П С с даването на ТЕЦа на Дог.ан и 500 000 000 лева,а и президента хванаха в хватката си.Все пак се надявам на 16-ти хората да покажат какво могат.

12

Я па ти...

преди 5 години

До Зозо 10 Ти па си един хубав чер..вен домат от тези биволско сърце.***.

11

Така е

преди 5 години

Марковски май нещо го закъсва.Адвокатските хватки не помагат срещу железни доказателства.Ха,ха..!

10

Зозо

преди 5 години

Тиквено правосъдие в тиквена държава. От тикви за тикви.

9

Анонимен

преди 5 години

Абе къде е депутатското братче? А Ветко и Маринела? А Галеви? А башибозука където уби семейството мотористи? Факта че Иванчева е в затвора показва само и единствено че е невинна защото е обвинена в корупция в особеноон големи размери а реално не може да си плати на,съдията за да я пусне - следователно е невинна!

8

Анонимен

преди 5 години

Га ядоха кифтета не реваха.