41

Аз

преди 5 години

В пълен, тотален, непоправим, необратим потрес съм! Държава очевидно не се управлява с бандитско-мафиотски маниер. Много хора трябва да бъдат осъдени за предателство на националните интереси и измяна!

40

Анонимен

преди 5 години

Няма се сърдите на Държавата , Държавата това сте вие .. А Вие сте негодници от УНСС , Свищака , ВУЗ. Ако бяхте нормални младежи няма 70% от студенти да се бутнат икономика и администрация да стават вождове и началници..

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36 Тези пък негодници само завиждат на хората които са държавна служба .. Не ми трябва държавна служба , аз съм способен да си изкарам пари на пазара.. От малък така си знам , че никога няма да работя - полицай , военен , данъчен .. защото баща бе престъпник за комунистите и седесарите.. А днес внуците му са инженери и лекари..

38

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е едно голямо нищо. На мен ми носи тревоги, и от време на време депресия. Винаги съм имал средства за живот , но щастлив не съм бил. Обществените отношения са кофти. Не са справедливи и на места дисбалансите са огромни.

37

Анонимен

преди 5 години

Младото поколение е негодно и мързеливо , докато учите такива специалности в УНИБИТ , Военна Академия , ВУЗФ ще така .. Компютърна Сигурност ама с направление Управление и Администрация или за началници и генерали .. Много вожд малко индианец.. В Германия компютърната сигурност в уни-Бохум направление комп.инженер.. Къде е на магерето тоягата , а къде на камилата п

36

Анонимен

преди 5 години

Айде пак гласувайте за ГЕРБ-ерите....................пълна некомпетентност във всичко области, не само сигурност в компютърните системи и мрежи!!!Има ли нещо, което да е наред в тая "държава"??

35

Ха ха ха ха

преди 5 години

Нация неспособна да се управлява сама !!!

34

Анонимен

преди 5 години

До 37. АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.

33

Анонимен

преди 5 години

Идва ред на НАП.41307

32

Анонимен

преди 5 години

Тези са егаси и Ботовете .. Цялата държава е Ботове , персонала е гола вода , къде и да идеш ботове и в банките персонала е ботове и негодници..

31

Анонимен

преди 5 години

Този НОИ СЕ НАСТАНИ В СГРАДАТА КОЯТО БЕЩЕ КОМИТЕТ ПО ПЛАНИРАНЕ НА НАРОДНОТО СТОПАНСТВО.Първите три етажа бе на Интерпрограма. Зад това име се работеше тайно и секретно с Кремъл. Цялата информация за икономиката и човешкия фактор се обработваше и се изпращаше в Москва.Пропускането вътре бе с подробни записване , както и сега.

30

Анонимен

преди 5 години

Ами като давате обществените поръчки на шуро-баджанаци, тъй ще е.Колко години ви вземат за подигравка - то не беше Търговския регистър, КТБ, НОИ-та и още безчет далавери. Гърмят бушони и калинки и всичко по старому. Корупцията е навсякъде.Добре, че се махнах от тази ***.

29

Анонимен

преди 5 години

К'ъв сайт на НОИ, бе! Всички държавни сайтове са пълна порнография. Само са излапали парите. Поне проучете малко и напишете кой го е правил, да ходим да го питаме за какво е изхарчил парите! Какъв е смисълът сега от тази статия?

28

Анонимен

преди 5 години

E.................първо, търговския регистър, сега сайта на НОЙ..............какво става???Случайно ли?

27

Аз

преди 5 години

Последно за НОИ или за НАП става въпрос? Освен това при тези заплати какви ИТ специалисти могат да работят там?

26

Sd

преди 5 години

Айде да се съберем и да ги съдим у Страсбург тез негодяи мръсни

25

Анонимен

преди 5 години

Не казвам че по времето на комунизма нямаше селянду.ри във власта но тогава нямаше шуробажанаци любовници и тем подобни които да са на ключови позиции. Вижте днес след 30 години селянду.ро мутренска и ново капиталистическа власт до къде ни докараха. Хора с образование което не отговаря на позициите които заемат се правят на управници а резултата е свръх плачевен. Но пък за сметка на образованието мозъка за далаверите им работи като часовник сеико от 77 г. Моят механичен сеико от 77 г. още работи

24

Анонимен

преди 5 години

А Джендърката се надяваше на тези дупки да спечели изборите и да може да краде, краде докато и се завие свят и да припадне от кражби. Ей, краде и се на тази жена и туй то!

23

Великия Началник

преди 5 години

Много разбира от компютри..

22

venix

преди 5 години

лично съм му правил пенетрейшън тестове с OWASP и мога да потвърдя, че наистина има бая потенциални дупки.