25

Анонимен

преди 5 години

Погледът на Реджепа още ли е насочен към бившите територии на Османската империя? Явно е завиждал на султаните от онова време,че са пълнили хазната си от поробените държави от данъци,включително и "зъбен данък".

24

Erdogan

преди 5 години

Чем в *** инфлацията над 3% ама лихвите в банките 0.01%, да видим колко ще издържи народа. Има икономика в Турция всичко се произвежда народа работи на 3 смени, в *** какво има? Какво се произвежда? Корупция контрабанда може би.

23

Панама пейпърс

преди 5 години

Дочух някакъв блян за някакви ТУРЦИ със по пеесе-сто бона ф банкята ,окей аркадаш,туй са 20-те процента робовладелци ами останалата част от свинарника ????Що си мислиш,чи вашту кинеф мириши по-малку от нашту ,и от тос на западя???

22

Анонимен

преди 5 години

това просто означава че са включили печатницата за пари .Тоест , следва дива инфлация от тук нататък .

21

До 22

преди 5 години

Спокойно, Ердоганчо ще ви конфискува валутата. Както в Гърция или Кипър обложиха гражданите с извънредна такса в-у банковите им сметки и ограничиха тегленията от банкомат.

20

до 22

преди 5 години

Много нерви, бе чожум. Гледайте си 100-те хиляди долара и им се радвайте. И пази нервите, че от тук насетне ще ти трябват.

19

Анонимен

преди 5 години

Турците по банки са със сметки от по 50-100 хиляди долари и евро а вие *** със по колко сте..... гладни като сомалийци ....е важно е *** да има *** кражбата и измамата са му в кръвта дрисссни

18

annybody

преди 5 години

Колкото по-зле е горката "лира", толкова по-добре за нас - Ямболско, Кърджалийско и Асковско се уредиха с евтин пазарлък и ваканСии - почти като Кюстендил, Видин и Благоевград със сръбски салами и прах за пране.Другите ни е яд, че сме вечно на работа и не сколасваме да се уредим, пазаруваме веднъж седмично ментета от хипермаркетите - е, кой както може, благодарение на калфиновата възраст за пенсиониране, ще ядем чиста храна на село - ако доживеем.

17

Майстор тапетчия

преди 5 години

От вас лепилото, от мен лирите, така де - тапетите! Имам цели топове!

16

Handel

преди 5 години

Това е като да си болен от рак и да се лекуваш с пост и молитва.

15

Мустака-слънце

преди 5 години

ЗЕТЯ И само Зетя ще ни оправи икономиката!Така каза дъщерята!

14

Мда

преди 5 години

24 % лихва.Семейната джамахирия пропада по-бързо отколкото очаквах.Само във Венецуела,Бангладеш и Суринам лихвата е по-висока от Султаната.

13

Анонимен

преди 5 години

Стига к тия турски лири и турски проблеми. Тука е България.

12

Професор

преди 5 години

В Лидл са пуснали 3 в едно по 15 стотинки пакетчето.

11

Професор

преди 5 години

Браво на господин Ердоган. Ако изпитват трудности с икономиката да се посъветва с Генерал Борисов. При нас лева е стабилен. Инфлацията е удушена и свряна в ъгъла. Заведения и молове пълни с народ който пръска пари за глезотии. Само ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 5 години

Мъърши

9

ЛИХВАР ТУРЧИН

преди 5 години

Стига Глупости - вземете Пари . Първите 100 лева са без Лихва , следващите 100 минути .РЕКЛАМА Далай Лама

8

Анонимен

преди 5 години

Турската Централна Банка подкрепя лирата ... Алоууу,да не сме преди 120 години, когато всяка банка си имаше собствена лира, лев, долар и прочие .... Ест4ествено, че ще подкрепя лирата иначе ще трябва да мине на биткойни.

7

Анонимен

преди 5 години

Много бързо възстановяване. Само за днес от 6,40 лири за долар до 6,08 лири за долар сега.

6

пецата

преди 5 години

ко да правим , да купуваме ли лира или да инвестираме направо в локум