11

Додо

преди 5 години

Когато мине обществения интерес към този строеж, т.е. около 6 месеца най-много, тихомълком и за седмица - две ще го построят и завършат!! Така е винаги, уви!

10

Старец

преди 5 години

До 1.Прав си. На времето идваха велможите и казваха: "Тук ще се строят панелни блокове.Така каза Партията. За твоя парцел с къща, пристройка, двор и т.н. ти даваме един или два апартамента". Който не беше съгласен можеше да се оплаче на арменския поп.

9

Анонимен

преди 5 години

До 8Това е направила Фандъкова, но причината са тия от Овча купел.

8

Бузема

преди 5 години

Спрян е строежа за известно време, за да почнат дъждовете и блок 412 да се премести в изкопа. Това може да направи Фандъкова и тези около нея.

7

Дуле Савич

преди 5 години

Това не е спиране, а замръзяване докато тече проверката. После пак някой ще вземе едни парички да каже, че всичко е окей и ще продължи там откъдето е спрял. Нищо ново. Жалко за потърпевшите, защото те са истинските губещи в цялата ситуация, а не някой общинар прибрал 50-100к евро да си сложи подписа върху няколко листа хартия, които дори не си е направил труда да прочете.

6

Наблюдател

преди 5 години

Спрян е строежът, докато тече проверката на документите. После пак продължава.

5

Анонимен

преди 5 години

Някой бива да обясни на тия хора, че като спрат строежа , тая зима изкопа ще стои и ще се пълни с вода. Никакви подпори няма да ги спасят от ново свличане. Освен това строежа може да се спре само временно, разрешението за строеж може да се отмени само от съда, не и от даскалицата Фандъкова.

4

Анонимен

преди 5 години

Така е строителството при ГЕРБ. Все едно е минал ураганът Флорънс.

3

ШибиРиби

преди 5 години

Некой знае ли телефона на русото маце? За един преател питам

2

Анонимен

преди 5 години

Да забраним строителството в България за да може злобните бабички, неудачниците и зелените ненормалници да са щасливи, а ние ще живеем в руини и пещери.

1

Анонимен

преди 5 години

Настоявали да се спре строителството в района? И това го казват настанените в панелките. А от къде са дошли те там? Някой питаше ли собствениците на къщи и ниви по времето на соца, дали искат да им ги вземат и на тяхно място да се строят панелни блокове? Нека собствениците на панелни апартаменти да покажат и собственост върху земята. Ако не, да си взимат панелките и откъдето са дошли.