26

Нинова - конфликт

преди 5 години

Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??

25

Анонимен

преди 5 години

гербераси неуки прочетете поне заглавието .

24

Анонимен

преди 5 години

Този ТЕЦ СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ли го подарява ???

23

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБЕРАСИ , БОЙЧО ПОДАВА ОСТАВКА , НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ В КАШАТА СИ ДОГАН !

22

Комунистите имат ТЕЦ

преди 5 години

Комунистите заедно с Доган вече си имат и 70% от ТЕЦ Варна. Да им е честито! Доган го е купил от близкия до ДПС бивш транспортен министър Данаил Папазов, от времето, когато управляваха БКП/БСП + ДПС + Орешарски.Големи далавери правят комунистите с ДПС и край няма!!!

21

До 17

преди 5 години

*** пак не са наясно с процедурите и кое, след кое следва!!! Хабят си само плюнките.1. Първо, Р.Радев трябва да подпише указа за освобождаването главния секретар Младен Маринов. Той не го е направил. Умишлено ли е това?2. После в Народното събрание се внася предложението и списъка за оставките на министрите (гласуват се анблок), както и списъка с предложените нови министри (гласуват се анблок). Щом Румен Радев не е подписал указа и е заминал, значи така е преценил.

20

ТОКУ ЩО.

преди 5 години

Блатото ГЕРБ става все по-мръсно и по-вонящо.За да си осигурят подкрепата на ДПС в парламента, ГЕРБ подари на Ахмед Доган втората по големина на Балканите ТЕЦ "Варна" само за 3500 лв.

19

До 17

преди 5 години

"ГЕРБЕРАСТИТЕ ДО ВЧЕРА ДОРИ НЕ БЯХА ВНЕСЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ОСТАВКИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЗАТОВА НЯМАШЕ ГЛАСУВАНЕ." ПАК ЛЪЖИ! Указът е внесен за подпис в деловодството. Цвета Караянчева е говорила вчера с Румен Радев, за да го подсети, че трябва да подпише указа.Отговорът му е бил: "Ще видим..." и после е заминал за Латвия. Казал е, че не може да подпише нещо под натиск? БКП/БСП останаха с пръст в уста, недоумяващи защо Президентът не е подписал Указа и дали не е направил това умишлено

18

manwithnoname

преди 5 години

За този ли министър вчера Бойко разправяше..."Отгледал съм го от малък, как да не ми е жал да му поискам оставката..." - хахахахаха. Бате ви Бойко съвсем е изперкал

17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ ДО ВЧЕРА ДОРИ НЕ БЯХА ВНЕСЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ОСТАВКИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЗАТОВА НЯМАШЕ ГЛАСУВАНЕ. ПОСЛЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ ОНЯ ОЩЕ НЕ Е УВОЛНЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА.ВЪОБЩЕ - АДМИНИСТРАТИВНА ИМПОТЕНЦИЯ, А ЩЕ ИМ ДАВАТ 10 %.

16

Анонимен

преди 5 години

Нанков - прекалено много се кланеше на Цветанов , но сега ще го отнесеш като всеки редови бушон , ама това е малък проблем - цялата ви власт се срива !!

15

Честито другари!

преди 5 години

Ха-ха-ха!Честито на другарите! Техният постоянен партньор досега във всичките им правителства - Ахмед Доган (в сянка), става собственик на 70% от ТЕЦ Варна. Честито и на варненци!

14

до 13

преди 5 години

Mного ти се иска всички недоволстващи от герберите да са червени ***, обаче не са. Нормалните хора не ни интересуват партии, интересува ни кой става за политик и кой не. Този на снимката категорично не става за нищо.

13

Анонимен

преди 5 години

Червени ***, много са ви объркани и противоречиви сценариите и опорните точки, по които пишете. Предлагам, за да си поизгладите мислите и гледните точки, да догоните комунистите, които по програма сега отиват в СПА център. Там те ще бистрят любовта си към народа и как да му я покажат и разкажат.

12

Анонимен

преди 5 години

Цвета Караянчева е говорила вчера сутринта с Румен Радев, като го е подсетила, че трябва да подпише указа, за който става дума. Отговорът му е: "Ще видим..." и после заминава за Латвия. Ще го чакат да се върне, за да подпише указа.

11

Тео

преди 5 години

Милият Радев, много е жалък с опита си да бъде забелязан !

10

Анонимен

преди 5 години

"" Нанков за отложените оставки: Ситуацията не е приятна ... "".....................Значи като си взематe големите заплати и като подскачате около Бойко като танцьорки е супер приятно ...а като ви се потърси отговорност за нещо е много неприятно.А на народа дали му е приятно да ви плаща заплатите за празнодумство ?

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя е баси пеперудката!

8

Анонимен

преди 5 години

Познавам го, ходи с 20 години по-възрастна от него жена, която е на висок пост в една от националните телевизии. С нейна помощ влезе в политиката, сигурен съм, че ще му помогне и за позитивните му планове какво да прави нататък.

7

Анонимен

преди 5 години

Незаконен Делянчо ,кумчо ;омаскарената Теменужка ,ЧЕЗ ; системата убива , Петков ......,оня здравния......., сегашните трима за годината ???!! борисов ТРЕТИ , мъка си Бойчо , много мъка . Ще те намразим повече Цвъки Ушев .