36

Анонимен

преди 5 години

*Борисов:* Ало!*Танов:* Ало!*Борисов:* Какво пра'иш, Танов?*Танов:* Нищо. Писали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише,че е сгрешен кода...*Борисов:* Не бе, т'ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.*Танов:* А-а-а...*Борисов:* Т'ва му е ЕГН-то. Т'ва е едно момче къде рита с мене бе, тамот Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но тойпоне идва да рита с мене по обед, го преместили на друго место.*Танов:* Еми...ще го реша веднага.*Борисов:* Айде виж го и ми звънни!*Танов:* Добре!*Борисов:* Айде!

35

Анонимен

преди 5 години

В Лайнория всички са таланти!

34

sofeto

преди 5 години

"Супервайзори" и началници на отдели пък са наказани"За началниците разбрах ама що е то "Супервайзори".... нещо като "Супер Мен(ове)" ли е?

33

Наблюдател

преди 5 години

Наближава моментът в който държава няма да може да съществува.

32

Хуулиганс

преди 5 години

Цялата държава е тотален сбирщайн некомпетентни людебез дипломи или с дипломи от измислени университети.Един средношколец в Германия знае повече от половината професори в Бългеристейн.Предвиждам тотален колапс на тази "държава" до едно десетилетие.

31

NoName

преди 5 години

Летище София = РАЗГРАДЕН ДВОР хахахахах

30

Анонимен

преди 5 години

Летището и границата не са важни. Важното е у магазина да Фанат някоя като краде пастет или у МОЛ-а някоя блузка. Това са углавните престъпления, застрашаващи нац. сигурност. Даже по медиите ги пишат и по ТВ ги показват.А кой минал границата и летището, ще се разчуе някой ден. Дано пораженията да не са фатални и да няма човешки жертви!

29

Учуден

преди 5 години

Добре де,за кой багаж става въпрос,ръчния ли? Едва ли карат всеки да си вземе големия багаж и наново да мине проверка.

28

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ГЛЕДАМЕ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

27

ergen4ev

преди 5 години

ами не е имало лапачка и лична изгода за да се напънат и да си свършат работата по важно е да си пушат цигарки и лафят някъде скътанитака става с назначенията на наши и ваши а не на мотивирани и отговорни лица

26

Doko

преди 5 години

Голем праз че минават непроверявани през летището,важно е че кравата Пенка я хванаха и за малко не я заклаха.

25

Анонимен

преди 5 години

Куцо магаре ще натоварят в пътнически самолет и митничарите ще разберат последни

24

Анонимен

преди 5 години

Шенген а? :) Ограда а? :) Депутатски братя а? :)

23

Анонимен

преди 5 години

Във всички други страни в Европа, частни полети на GA не са задължени да минават през международни летища при витрешни полети в ЕС. Само план се попълва с данни за пътниците и понякога има изненадващи проверки по локалните летища.Това че нашите граничари спят е едно на ръка. Но че правилата ни за частната авиация са изостанали също е факт. Затова българският пилот се размина с мъмрене.

22

Анонимен

преди 5 години

Каква митническа проверка, като те не са влязли на практира в страната. Хората са имали прекачване в София, от единият полет директно на другия.

21

ognyanz

преди 5 години

Но иначе, според Бойко отдавна сме готови за Шенген.

20

Анонимен

преди 5 години

Това е нарочни пропуски!Няма толкова случайности ;)Това е работа на Кремъл.

19

Констатиращ

преди 5 години

До Анонимен 15" Защо вините митничaрите туй летищE не е строено да има толкоз полети. С трици маймуни не се ловят трябва ново летище адеквAтно построEно ............."НА КАЛПАВИЯ Х..., вълната му виновна!

18

Борисчо

преди 5 години

Като знам кой е директор на Летището... бивш гард от НСО и приятел на Боко... и като знам какви кадри се назначават за секюрити... изискването е да имаш роднина в ГЕРБ. Малко са даже 3 издънки...

17

Тинев

преди 5 години

Така е при ГЕРБ: Който иска идва-опъва ни --- с други думи: РАЗГРАДЕН ДВОР!П.П.В стремежа си да крадат, оставиха държавата без граници!