45

мнение

преди 5 години

защо плащаш вноски за да немаш право на глас мошенническа работа

44

муспи

преди 5 години

До Европейският съюзНещастнико, няма никакъв Европейски съюз, това е еврейска колония да свидетелства за края на света. Има и утеха, - турция ще загине преди Европа! Нарича се "Краят на света" защото ще бъдат избити всички евреи! Какво ще е след това - никой не може да каже, защото свят без евреи е свят без дявол.

43

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

42

Анонимен

преди 5 години

UNGARIA DARJAVA S DOSTOINSTVO ,A NE KATO BULGARIA.

41

Анонимен

преди 5 години

Слга на Путин и фашист.

40

Анонимен

преди 5 години

Няма да им отнемат гласа и няма да напуснат ЕС,а най-много догодина в повечето държави от ЕС да спечелят евроизборите подобни на Орбан.На оная пат/ка дето е вносителка на искането на наказание на Унгария и на тия които са я подкрепили ще им замръзнат усмивките.В една Швеция вече "крайно десни"са равни на ЛЕВАЦИТЕ мигрантолюбители.Няколко държави ще наложат вето а е нужна само една,така че *** СОРКА!

39

Анонимен

преди 5 години

Унгарци напуснете ЕС нали е много зле европейския съюз и се преседнете към евразийския.

38

Денчо

преди 5 години

Дребен тарикат е този Орбан, вие като бясно куче срещу Европа, но иначе няма да напуска съюза. А защо съюзът не им дръпне шалтера на тези примитив веднага?

37

Анонимен

преди 5 години

"систематична заплаха за демокрацията - след вчерашното гласуване имат наглостта да говорят още за демокрация !? Какво се чудя, либерастката-шоросоидна биомаса викат на моралния упадък прогрес...

36

Анонимен

преди 5 години

448+197+48=693 - общо гласували693/3=231 - една трета693-231=462 - необходимите две трети

35

1

преди 5 години

До Анонимен-35,ами така ще е ***,като не можеш,да вдигнеш самолета,малцинствения елемент,ще богатее.

34

Анонимен

преди 5 години

Всяко унгарско семейство получава 33000 евро помощ от държавата, когато му се роди 3-то дете.Тук у България ако се въведе това направо не ми се мисли...малцинственият елемент, ще станат по-богати от повечето българи!

33

Анонимен

преди 5 години

Как Унгария ще напусне ЕС нали трябва да усвоява ЕФ!

32

АЙДЕ ДА ЗАКРИВАТ ЕС!

преди 5 години

СЛАВА СССРСЛАВА РОССИИЗА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖА ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ!БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА!

31

Анонимен

преди 5 години

Не е достатъчно да се подкрепи Орбан, на Меркел трябва да се отнеме правото на глас в ЕП. Aко имахме някой силен политик, който да внесе предложение да заглушим Меркел щяхме да си вдигнем акциите много в цяла Европа. След няколко месеца светът ще ни благодари.

30

:)

преди 5 години

Всяко унгарско семейство получава 33000 евро помощ от държавата, когато му се роди 3-то дете.Толкова за спора "Кадърен ли е Орбан?"Като изключим НПО-тата, на които Запада плаща, за да мучат, хората обичат Премиера си и не го наричат Боко, Тиква и Бидон!

29

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 27 Донякъде си прав , но това се отнася за силни независими държави. За сега това са само САЩ. Всички други са зависими.

28

Я гледай....

преди 5 години

До Анонимен 14 То и нашия Радев се перчеше с Русия , ама му свиха перките и вече е отявлен евроатлантик.

27

Анонимен

преди 5 години

Никой не е длъжен да се подчинява на никого, ако решението е против интересите на народа и държавата му. САМО РОБИ МОГАТ ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТ БИЗПРЕКОСЛОВНО, КАКТО ПРАВЯТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ.

26

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 9 И какво от това? Изплашиха Юнкер ли ?