7

Анонимен

преди 5 години

Защо бизнесът представя хората с увреждания като ТЕЖЕСТ за тях???Това е манипулация, противопоставяне на едни работници срещу други, насаждане на нетърпимост и изнудване на държавата от страна на бизнеса да се подаряват пари на частниците.Докога ще се прокарват закони, които са в ущърб на работещите и в изгода на частника?

6

Анонимен

преди 5 години

Ооо, не очаквайте някой си тсм уял се дебеловрат бизнесмен да мисли за горките пострадали хора, освен ако не е държаво- бюджетна някаква си работа.

5

Мнение

преди 5 години

Хората с увреждания са грижа на държавата , а не на бинеса.

4

Така е

преди 5 години

Днес Бг пак поднася претоплена манджа от преди седмица.

3

Анонимен

преди 5 години

До сега администрацията си измисля правила да пречи на всички под нея. Местната власт не се зачита. Коня се поставя зад каруцата вече 30 години.

2

Работохолик

преди 5 години

А!Не!Тая нема да стане!!На бизнъсмъните,да им назначат хора с увреждания!Да започват да работят вместо Тях,и накрая и заплати да им платят!!

1

Анонимен

преди 5 години

Както всичко останало - пълна манджа. Защото хората с увреждания държавата не може да издържа и се налага да работят. Оттам произтичат всички останали квоти, караници, унижения, страхове и т.н. Интересно е как в малките предприятия хората се налагало .да работят на няколко позиции, но нищо не казват по въпроса със заплащането. Уж нямало кадърни кадри у нас пък всички могат да работят най-разнообразна работа за шепа желти стотинки.